Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ragelly napsal(a):
Chudák Fruiko, ani klidné svátky nemůže mít :)
Ja som mu to pripomínal ešte nejaké 3 týždne, možno aj viac dozadu cez správu. :) A neverím, že by to bolo nejako extra zložité nastaviť, komiksy a advent fungovali bez problémov, trofej si tiež dostala (dokonca s predstihom! ;))), takže nech mi nikto netvrdí, že nastaviť jeden rebríček je problém. :)
// Na druhej strane som sa nedávno dozvedel, že aj za PG a Tradegame sa majú dávať trofeje a pár rokov už akosi nič, takže... :'DDD Čo by som chcel, že? :)
inekafe napsal(a):
Ja som mu to pripomínal ešte nejaké 3 týždne, možno aj viac dozadu cez správu. :) A neverím, že by to bolo nejako extra zložité nastaviť, komiksy a advent fungovali bez problémov, trofej si tiež dostala (dokonca s predstihom! ;))), takže nech mi nikto netvrdí, že nastaviť jeden rebríček je problém. :)
// Na druhej strane som sa nedávno dozvedel, že aj za PG a Tradegame sa majú dávať trofeje a pár rokov už akosi nič, takže... :'DDD Čo by som chcel, že? :)
Ono když máš v podstatě tři nikdy nekončící práce jako Fruiko, tak si úkoly musíš řadit zároveň podle priority a náročnosti. Netuším, na kolik minut je tohle práce, ale vím, že jsme se o tom s Fruikem bavili a byla to jedna z věcí, kterou připomínal, že musí udělat. Takže jsem si jistá, že pokud se tak ještě nestalo, tak to není natruc, ale proto, že některé věci byly přednější. Navíc tohle fakt není extra důležité, vždyť jsi pořád nahoře, tak ti to ani ego nemůže trhat.
Podľa mňa tu nejde o trhanie ega, ale o to, že my ostatní nevieme ako na tom sme.
ragelly napsal(a):
Ono když máš v podstatě tři nikdy nekončící práce jako Fruiko, tak si úkoly musíš řadit zároveň podle priority a náročnosti. Netuším, na kolik minut je tohle práce, ale vím, že jsme se o tom s Fruikem bavili a byla to jedna z věcí, kterou připomínal, že musí udělat. Takže jsem si jistá, že pokud se tak ještě nestalo, tak to není natruc, ale proto, že některé věci byly přednější. Navíc tohle fakt není extra důležité, vždyť jsi pořád nahoře, tak ti to ani ego nemůže trhat.
Nejde len o mňa, myslím, že by to ocenili aj ďalšie desiatky, ak nie stovky ľudí, lenže pasívni užívatelia (resp. "nezainteresovaní") si hubu neotvoria, narozdiel odo mňa. :) Samozrejme, že chápem, že Fruiko má aj svoju "reálnu" prácu/e, a teda má svoje priority, čo a kedy spraviť, ale musíš uznať, lákať na SZ kvôli trofejam a super hrám a potom tu trofeje neaktualizovať niekoľko rokov (nevravím len o PG a TG, napr. ja stále čakám na jednu svoju spešl trofej z leta, ale asi sa jej nedočkám, cca 15 ľudí malo dostať trofej za tú FB "súťaž" s fotkami v SZ tričku, ale tiež ju doteraz nemajú, a to už ubehli nejaké 3-4 mesiace odvtedy, atď.), resp. aktualizovať len tie (asi) jednoduchšie, čo sa dajú nejako automaticky priradiť k profilom a tak. Asi by ma to ako nového užívateľa veľmi nelákalo, no. :) Je super, že advent pokračuje, že máme nové rubriky (komiks) atď., som vďačný za každú chvíľku, ktorú si Fruiko a aj ostatní "ajťáci", grafici, redaktori atď. nájdu na túto stránku a snažia sa ju zveľaďovať, ale zdá sa mi, že v poslednej dobe niektoré "staršie" veci, ako napr. tá PG, upadajú a až tak sa o ne vedenie nestará. Ono asi nie je najlepšie, že to stojí len na Fruikovi, verím, že by sa určite našiel nejaký ďalší "ajťák", možno aj tu na SZ, aby bolo SZ ešte lepšie a bežalo tu všetko plynulejšie. :)))
Aby sme si rozumeli, toto nie je nejaký "hate koment", len pohľad na vec a snaha o návrh nejakého riešenia... Chápem, že teraz po spustení kfilmu bude mať zrejme Fruiko ešte menej času na SZ, a o to práve ide... Veď ja sa tiež venujem SZ len vo svojom voľnom čase a je to samozrejme iné takto počas školy a len nejakého "vedlejšáku", ale aj tak... Sa mi zdá, že tých vychytávok a všetkého sa tu proste kopí a kopí a kopí a nemá to potom kto "spravovať". :)
Ako vravím, takýchto ľudí je tu určite kopec, čo si niečo podobné myslia, ale obyčajný užívateľ si to nedovolí napísať, no... SZ milujem a je to moja "domovská stanica", ako niekto nedávno v nejakej diskusii písal, takže ma len mrzí, že to tu nejde na 110 %, ale "iba" na 100 %, chápeš... :))
Aussie napsal(a):
Podľa mňa tu nejde o trhanie ega, ale o to, že my ostatní nevieme ako na tom sme.
ja by som tiež napr. rada vedela ako som na tom v novom ročníku, nie ako som na tom "stále" vo štvrtom. asi budem len hádať
rôzne súťaže či už tu alebo na fb sú fajn, pobavia. a ešte keď je za to nejaká odmena v podobe trofeje tak o to viacej, ale keď sa tej trofeje človek nedočká tak je to na .... a potom to človeka pomaly aj odradí zúčastňovať sa nejakých súťaží. ja napr. robím už len pg, ale ani tam sa mi už trofejí ani nedostáva. čo už keď nie je času, aspoň mám dobrý pocit z uhádnutého posteru a svojho umiestnenia (aj keď teraz neviem aké vlastne je) =D
Asi jsme tu všichni tak zlobili, že si trofej nezasloužíme, natož pak nějaké vědomosti :))) Tak je třeba v roce 2017 neprudit a třeba trofejový a resetový Ježíšek přijde :)))
inekafe napsal(a):
ja stále čakám na jednu svoju spešl trofej z leta, ale asi sa jej nedočkám, cca 15 ľudí malo dostať trofej
Vidíš priority. Nasrat 15 lidí, že jim nedám trofej, nebo 5000+, že nebude advent.
inekafe napsal(a):
Je super, že advent pokračuje, že máme nové rubriky (komiks) atď.,
U komiksu je super, že na něj skoro vůbec není potřeba počítač (v podstatě vzniká v době, kdy bych se jinak "flákal"). Vymyslím po cestě do školky a za 30 sekund přepíšu koncept do mailu. Zbytek už je na Kláře, která to vždycky špičkově zpracuje.
Ragelly mi udělala todo list, tak se třeba dočkáte. Ale pořád se před to cpou jiné prioritnější věci. Teď třeba Můj rok. A na postergame jsou potřeba nejmíň 3 hodiny. Plus se musí připravit další a to musíš uznat má taky vyšší prioritu.
Fruiko napsal(a):
Vidíš priority. Nasrat 15 lidí, že jim nedám trofej, nebo 5000+, že nebude advent.
No hej, ale 3 mesiace? Musíš minimálne uznať, že ak nabudúce podobná súťaž bude, ľudia sa vám na to vykašľú, ak budú stále čakať na trofej z tej predchádzajúcej. :D
Fruiko napsal(a):
Ragelly mi udělala todo list, tak se třeba dočkáte. Ale pořád se před to cpou jiné prioritnější věci. Teď třeba Můj rok. A na postergame jsou potřeba nejmíň 3 hodiny. Plus se musí připravit další a to musíš uznat má taky vyšší prioritu.
Takže sa vlastne len potvrdzuje to, čo som písal, že všetko stojí na tebe... A keď to stojí na človeku, ktorý má rodinu, prácu, povinnosti atď., tak to proste bude trvať, no. :/ A teraz si predstav, že v roku 2017 príde ďalších X vychytávok a PG a iné "nenové" vychytávky budú aktualizované kedy, o pol roka po skončení?
Len som tým chcel povedať, že rozložiť sily medzi ďalších, aspoň spolovice schopných ajťákov ako ty, by vôbec nebolo na škodu... Ale tak to už nie je na mne, že jo? To už záleží tam hore od vás... Len vedzte toto, frustrácia nedoľahla iba na mňa, tých ľudí s rôznymi "problémami" (nielen PG, ale aj TG/trofeje obecne/iné súťaže/FB/články/whatever) je viac, no... :/
Ver mi, byť aspoň trochu skúsený v tejto úrovni, na ktorej ty pracuješ, rád by som pomohol čímkoľvek, čím by som vedel... Myslím, že to vieš. Bohužiaľ, nie som, ale neverím, že by sa niekto ďalší ochotný nenašiel...
Ale OK, nechám to už tak, veď ono feedback sa dostaví po čase aj sám, keď niekto nebude s niečím spokojný... Ale neodpustím si jednu poznámku, uprednostniť 5000 ľudí, z ktorých väčšina sem príde len raz za čas alebo dokonca len kvôli adventu, proti 15 ľuďom, ktorí si zakúpili serialzonie tričko a vzali si ho so sebou na dovolenku, kde sa s ním aj hrdo vyfotili, je prinajmenšom veľmi divné. Aneb cesta, ako si udržať svojich verných, hardcore fanúšikov. ;) Aneb #Priority vs. #MorálnePriority... Alebo ako to nazvať. ;D
Halonek napsal(a):
mám takový pocit, že není nahozený obrázek na tento týden :-)
Se ti jeno zdá. Mám na 26 týdnů dopředu, jen jsem zašantročil tabulku s časy. :D