Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
misiacik0308 napsal(a):
a aký je prosím pekne rozdiel medzi The Americans a The Americans ?
Skús si rozkliknúť oba seriály a možno na to prídeš.
tak dneska mi tam sedí dva seriály, jsem zvědavá, který to nakonec bude :)
Já jsem TAK šikovná :-D To je tak, když ještě rozespalá mrknu na postergame, konečně vím a omylem kliknu na ten špatný :-(
Nira napsal(a):
Já jsem TAK šikovná :-D To je tak, když ještě rozespalá mrknu na postergame, konečně vím a omylem kliknu na ten špatný :-(
Jop, tyhle zrádný stejný názvy u více seriálů mě taky jednou nachytaly, od té doby si na ně dávám pozor...
Jsou jen dvě možnosti. Buď jsem paranoidní a žádná kulišárna tam dnes není, nebo tam je kulišárna a já s nachytala :-) .
Nebo se mi to popletlo. :-)
malina2035 napsal(a):
Jsou jen dvě možnosti. Buď jsem paranoidní a žádná kulišárna tam dnes není, nebo tam je kulišárna a já s nachytala :-) .
Taky tak :-D Jsem si říkala, jestli to není něco ze série "Jako vejce vejci" ;-)
Fruiko napsal(a):
Nebo se mi to popletlo. :-)
Stane se :-)
viem, že si všetci lámeme teraz mozgové bunky nad adventnými kalendármi, ale chcelo by to si od toho aj trochu oddýchnúť, napr. takou PG. síce tam svieti od rána,že bola zverejnená 1. nápoveda,ale tá je viditeľná asi len pre vyvolených. dočkáme sa jej dnes ešte?
Kahlan napsal(a):
viem, že si všetci lámeme teraz mozgové bunky nad adventnými kalendármi, ale chcelo by to si od toho aj trochu oddýchnúť, napr. takou PG. síce tam svieti od rána,že bola zverejnená 1. nápoveda,ale tá je viditeľná asi len pre vyvolených. dočkáme sa jej dnes ešte?
Pripájam sa k žiadosti. Kde je PG?
Už. Moc stresů s adventy. :D