Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
a to už jsem si myslela, že tohle kolo budu muset vynechat..skvělá nápověda, hned mě to trklo a plakát se na google po minutce hledání najde.
nemcova.nicola napsal(a):
a to už jsem si myslela, že tohle kolo budu muset vynechat..skvělá nápověda, hned mě to trklo a plakát se na google po minutce hledání najde.
Tak to já jsem asi natvrdlá. Sice mě něco trklo, ale asi špatně :)
No nakonec jsem na to přišla, ale nebýt Fruikovi nápovědy, tak nemám šanci. Tento seriál vůbec neznám a snad jsem o něm ani neslyšela.
nemcova.nicola napsal(a):
plakát se na google po minutce hledání najde.
tak já ho nejdřív přehlídla a už sem to málem zavrhla, že to bude něco jinýho :D ale je tam hned na první stránce
MNTB napsal(a):
tak já ho nejdřív přehlídla a už sem to málem zavrhla, že to bude něco jinýho :D ale je tam hned na první stránce
já jsem si říkala, že to risknu tak i tak, ale nakonec jsem ho našla rychle no, ale takovej maličkej :D
Konečne som to našla! Hlavne, že som to pozerala už predtým párkrát a nikde som to nevidela...
Tak děkuju za nápovědu. :) Konečně jsem na to přišla, ale jinak seriál nesleduju ani jsem nesledovala, takže se na sebe ani nezlobím, že jsem na to nepřišla dřív.
Fajn, už jsem na to přišla také, ale tento plakát vidím poprvé... :)
Sice jsem tenhle seriál nikdy neviděl, ale s pomocí googlu jsem na správnou odpověď přišel. Ani nevím, jak mě to napadlo. :D Co onou nápovědou Fruiko zamýšlel jsem si totiž uvědomil až po nalezení obrázku. :)
Dneska jsem konečně poznala, co je vlastně na obrázku. (Myslím co na něm je, ne co je to za seriál.) Ty kostičky mě jednou přivedou do hrobu. :)
To byl zase boj :)