Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
milcal napsal(a):
já bych to zrušila úplně, je to stále dokola...
Aj to je moznost
Není už náhodou úterý? A pořád nic.
Ráda bych věděla, proč je nápověda k PG až dnes někdy ráno. A proč včera celý den bylo psáno, že je první nápověda a nebyla.
milcal napsal(a):
Ráda bych věděla, proč je nápověda k PG až dnes někdy ráno. A proč včera celý den bylo psáno, že je první nápověda a nebyla.
to by zaujímalo viacerých...a bude dnes aj klasicky druhá nápoveda o 18:00?
milcal napsal(a):
Protože jsem se překoukl a nastavil špatný datum.
Kahlan napsal(a):
to by zaujímalo viacerých...a bude dnes aj klasicky druhá nápoveda o 18:00?
Jakmile je nastavená první, tak je celý týden v pohodě.
Že se postergame o den posunula by mi ani nevadilo, stane se. Mrzí mě ale, že jsem přišel až rovnou k druhé nápovědě :(
Mohol by mi niekto vysveltit, preco ak sa serial v originale vol The Americans tak na tejto stranke ho treba hladat pod nazvom Americans, The ? To kto kedy vymyslel , že určitý člen sa dáva za slovo? Aký to má zmysel ?
misiacik0308 napsal(a):
Mohol by mi niekto vysveltit, preco ak sa serial v originale vol The Americans tak na tejto stranke ho treba hladat pod nazvom Americans, The ? To kto kedy vymyslel , že určitý člen sa dáva za slovo? Aký to má zmysel ?
Je tu veľa seriálov, ktoré sa začínajú na The, tak sa to The dáva až na koniec, aby tu neboli tisícky seriálov pod pismenom T.
Jak píše phoboska. Dokud nemá český název, najdeš je pod obojím, pak se jeden nahradí.
Dočkáme sa pls dnes PG? Opäť sa opakuje situácia ako za posledné mesiace každé dva týždne. Pokiaľ na to nemáte čas, tak to proste zabaľte a hotovo.