Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
phoboska napsal(a):
Dočkáme sa pls dnes PG? Opäť sa opakuje situácia ako za posledné mesiace každé dva týždne. Pokiaľ na to nemáte čas, tak to proste zabaľte a hotovo.
amen..ako vieme,že je čas do tej 22:00 dnes...ale táto formulka "Zatím byla zveřejněna 1 nápověda. Další zveřejníme zítra v 18:00." tam svieti už od rána a toto sa deje teda viac než často
Kahlan napsal(a):
amen..ako vieme,že je čas do tej 22:00 dnes...ale táto formulka "Zatím byla zveřejněna 1 nápověda. Další zveřejníme zítra v 18:00." tam svieti už od rána a toto sa deje teda viac než často
Už je to tam od polnoci :( Akonáhle sa to neprehodí na to, že kolo mouže začať každú chvíľu, tak je nad slno jasnejšie, že to opäť raz nebolo nahodené a my môžme čakať do aleluja.
phoboska napsal(a):
Už je to tam od polnoci :( Akonáhle sa to neprehodí na to, že kolo mouže začať každú chvíľu, tak je nad slno jasnejšie, že to opäť raz nebolo nahodené a my môžme čakať do aleluja.
asi tak..a nejak ma to čakanie prestáva pomaly ale isto baviť
Kahlan napsal(a):
asi tak..a nejak ma to čakanie prestáva pomaly ale isto baviť
Nevzdáme to, chceme byť prvééé :D
phoboska napsal(a):
Nevzdáme to, chceme byť prvééé :D
jaaaj.jasnééé...tak sa teda nevzdávame a bojujeme ďalej =D
No, mě jako člověku, co chodí v pondělí z práce domů v sedm tahle situace vůbec nevadí :D
Kahlan napsal(a):
jaaaj.jasnééé...tak sa teda nevzdávame a bojujeme ďalej =D
No vidíte, děvčata, a pro mne byl toto jeden z důvodů, proč jsem se na to vykašlala. :-D:-D
milcal napsal(a):
No vidíte, děvčata, a pro mne byl toto jeden z důvodů, proč jsem se na to vykašlala. :-D:-D
My máme ešte jednu motiváciu :D
milcal napsal(a):
plne ťa chápem
phoboska napsal(a):
My máme ešte jednu motiváciu :D
asi tak,nemať ju,tak sa na to vybodnem asi aj ja
Kahlan napsal(a):
plne ťa chápem
Je dobře, že máte motivaci. Ale ta teda musí být hooodně silná...:-D
asi tak,nemať ju,tak sa na to vybodnem asi aj ja