Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
CrazyGeek napsal(a):
To dnešní první okénko...Jako, asi vím, ale na první pohled to vypadá jako něco úplně jiného :D
To jsem rád, že to tam nevidím jen já :D
Mňa by zaujímalo, čo v tom vidíte (mám istú predstavu), lebo ja som tam ako prvé videla presne to, čo to aj je.
Je to přesně tohle:
len priateľská pripomienka,dnes zase nie je nastavená PG =D alebo je,ale pre vyvolených =D
Kahlan napsal(a):
len priateľská pripomienka,dnes zase nie je nastavená PG =D alebo je,ale pre vyvolených =D
Vidíš to, už je odpoledne a stále to čeká na náš tip. A nikde nic. Vidím, že už zas PG opustím. Tohle mne nebaví. :((
milcal napsal(a):
Vidím, že už zas PG opustím. Tohle mne nebaví. :((
Hmmmm, hmmmm...
Kto si počká, ten sa dočká ;) :) :D
Tak už k tomuhle musím něco napsat, dlouho jsem to ignoroval, ale teď to nejde.
To je tak těžký napsat tu slušně, že PG je rozbitý? Proč když k tomu dojde tak tu vidím komentáře od stejných lidí, kteří tu brečí, že musí čekat na Postergame? Stěžovat si dokáže každý, ale napsat tu třeba díky za hru, to ne, to se tu jen stěžuje nebo vyhrožuje, že už se hry nebudete účastnit a víte co, to je nám jedno, bylo by to nejlepší, než tu číst tyto kecy pořád dokola.