Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
_-0-_ napsal(a):
vyhadzovalo, že je nápoveda a nebola =D ale už je to opravené =D
Díky.
Mám naprosto nedůležitý dotaz z náhodné prokrastinace, jen to, čemu se člověk proscrolluje na konci je opravdu první zadání? Protože má sugestivní adresu .../historie/21, zkoušela jsem jít na 01, 1 , což mě vykoplo, ale objevila jsem, že 08 je nejzazší, ke které se lze dostat, ale má divné číslování (116 kolo). A zároveň stránka 21 má sice číslování jako první kolo, ale stránka 22 už jako 8 kolo.
Zajímalo by mě, jestli jsem narazila na nějakou webovou archeologii, nebo je-li to nějak jinak, ale chápu, že máte i důležitější věci na řešení. :D
Eviik napsal(a):
Mám naprosto nedůležitý dotaz z náhodné prokrastinace, jen to, čemu se člověk proscrolluje na konci je opravdu první zadání? Protože má sugestivní adresu .../historie/21, zkoušela jsem jít na 01, 1 , což mě vykoplo, ale objevila jsem, že 08 je nejzazší, ke které se lze dostat, ale má divné číslování (116 kolo). A zároveň stránka 21 má sice číslování jako první kolo, ale stránka 22 už jako 8 kolo.
Zajímalo by mě, jestli jsem narazila na nějakou webovou archeologii, nebo je-li to nějak jinak, ale chápu, že máte i důležitější věci na řešení. :D
Chuck byl první. Číslováním v adrese bych se nezabýval, protože to je id nahrané fotky. Vždy jich nahraju najednou několik a pak teprve řeším, co kdy bude.
Navíc u těch prvních se to nejspíš testovalo, takže se pak možná i mazaly.
Nejmenší je asi 6, ale to je taky nějaké pozdější kolo.
Fruiko napsal(a):
Chuck byl první. Číslováním v adrese bych se nezabýval, protože to je id nahrané fotky. Vždy jich nahraju najednou několik a pak teprve řeším, co kdy bude.
Navíc u těch prvních se to nejspíš testovalo, takže se pak možná i mazaly.
Nejmenší je asi 6, ale to je taky nějaké pozdější kolo.
Aha, tak to jo. Díky moc za objasnění! :)
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda by bylo možné udělat statistiku výsledků, jak si člověk během těch pár let hádání vede.
Děkuji.
Metrix napsal(a):
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda by bylo možné udělat statistiku výsledků, jak si člověk během těch pár let hádání vede.
Děkuji.
Nějaké konkrétní?
Fruiko napsal(a):
Nějaké konkrétní?
Pořadí v jakém tipuji. Jednotlivý rok, měsíc a týden.
Z toho průměr za jednotlivé roky a taky průměr za všechny tipy.
A nakonec z průměrů udělat žebříček tipujících a jejich průměrné umístění.
Případně dodatečnou odměnu ve formě kreditů podle umístění v měsíci nebo roce.
Díky