Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

phoebe.h2
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
21. 1. 2013 / 21:37:53 (před 11 roky)
off
This is madness napsal(a):

nakonec jsem na to úplnou náhodou kápla.

taky bych potřebovala, aby mě osvítil duch svatý :D

xBlaise
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
21. 1. 2013 / 22:16:00 (před 11 roky)
off

Tak taky jsem dneska už tipla. :) Konečně mě něco napadlo hned po první nápovědě. Tak snad je to dobře.

Pipas
Uživatel od první verze | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
22. 1. 2013 / 18:14:36 (před 11 roky)
off

To trvalo, než se mi v hlavě rozsvítilo a já na to přišel. Škoda jen, že jsem to nestihl před přidáním 2. nápovědy. Co už, snad příští kolo. :)

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
22. 1. 2013 / 18:22:02 (před 11 roky)
off

Tak to já jsem dneska (a i včera) úplně vygumovaná.. Druhá nápověda a já stále tápu v temnotách i přes to, že jsem si na 100% jistá, že už jsem ten poster někdy viděla >:(

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
letty666
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
22. 1. 2013 / 18:32:47 (před 11 roky)
off

Tak tohle je můj rekord...Odtipováno hned po druhý nápovědě a se 100% jistotou... a nejvtipnější na tom je, že jsem tenhle seriál nikdy nesledovala:)

phoebe.h2
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
22. 1. 2013 / 18:52:07 (před 11 roky)
off
Matuush napsal(a):

Tak to já jsem dneska (a i včera) úplně vygumovaná.. Druhá nápověda a já stále tápu v temnotách i přes to, že jsem si na 100% jistá, že už jsem ten poster někdy viděla >:(

mám to úplně stejně. ten poster jsem viděla, ale ne a ne si vzpomenout.

Gingy
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
22. 1. 2013 / 19:02:57 (před 11 roky)
off
letty666 napsal(a):

Tak tohle je můj rekord...Odtipováno hned po druhý nápovědě a se 100% jistotou... a nejvtipnější na tom je, že jsem tenhle seriál nikdy nesledovala:)

I můj, vždycky mi to trvá tak do čtvrtý nápovědy, než se mi rozsvítí a něco mě napadne , někdy i vůbec :D Miluju jablka :D

Gingy
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
22. 1. 2013 / 19:31:43 (před 11 roky)
off

Oficiálně, jsem úplně blbá! No nebyl to jeden z prvních typů co jsem měla? Příště musím pečlivěji rolovat googlem.. :D

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
22. 1. 2013 / 19:40:43 (před 11 roky)
off
Matuush napsal(a):

Oficiálně, jsem úplně blbá! No nebyl to jeden z prvních typů co jsem měla? Příště musím pečlivěji rolovat googlem.. :D

Hele, nemůžeš být ale blbá na 100%, protože máš trofej "rychlého tipaře" ;) , takže to jen sveď na to, že nemáš svůj den :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
22. 1. 2013 / 20:13:33 (před 11 roky)
off

Mňa tiež nič nenapadá :/ Teda nič správne.. :D A to sa mi zdá, že som už ten plagát videla.