Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
This is madness napsal(a):
nakonec jsem na to úplnou náhodou kápla.
taky bych potřebovala, aby mě osvítil duch svatý :D
Tak taky jsem dneska už tipla. :) Konečně mě něco napadlo hned po první nápovědě. Tak snad je to dobře.
To trvalo, než se mi v hlavě rozsvítilo a já na to přišel. Škoda jen, že jsem to nestihl před přidáním 2. nápovědy. Co už, snad příští kolo. :)
Tak to já jsem dneska (a i včera) úplně vygumovaná.. Druhá nápověda a já stále tápu v temnotách i přes to, že jsem si na 100% jistá, že už jsem ten poster někdy viděla >:(
Tak tohle je můj rekord...Odtipováno hned po druhý nápovědě a se 100% jistotou... a nejvtipnější na tom je, že jsem tenhle seriál nikdy nesledovala:)
Matuush napsal(a):
Tak to já jsem dneska (a i včera) úplně vygumovaná.. Druhá nápověda a já stále tápu v temnotách i přes to, že jsem si na 100% jistá, že už jsem ten poster někdy viděla >:(
mám to úplně stejně. ten poster jsem viděla, ale ne a ne si vzpomenout.
letty666 napsal(a):
Tak tohle je můj rekord...Odtipováno hned po druhý nápovědě a se 100% jistotou... a nejvtipnější na tom je, že jsem tenhle seriál nikdy nesledovala:)
I můj, vždycky mi to trvá tak do čtvrtý nápovědy, než se mi rozsvítí a něco mě napadne , někdy i vůbec :D Miluju jablka :D
Oficiálně, jsem úplně blbá! No nebyl to jeden z prvních typů co jsem měla? Příště musím pečlivěji rolovat googlem.. :D
Matuush napsal(a):
Oficiálně, jsem úplně blbá! No nebyl to jeden z prvních typů co jsem měla? Příště musím pečlivěji rolovat googlem.. :D
Hele, nemůžeš být ale blbá na 100%, protože máš trofej "rychlého tipaře" ;) , takže to jen sveď na to, že nemáš svůj den :D
Mňa tiež nič nenapadá :/ Teda nič správne.. :D A to sa mi zdá, že som už ten plagát videla.