Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Toto je poprvé, co mě to napadlo jako první, když jsem uviděla druhou nápovědu. Většinou (když mě něco napadne), tak mám tak cca 4 možnosti a musím hledat na Googlu. :)
Tak už jsem na to kápla. Vtipné je, že zrovna tenhle seriál akorát stahuju mamce :D
Hehe, napadly mne jen 2 seriály a ten druhý to byl... hurááá, konečně :)
tak na tenhle seroš sem úplně zapomněla, že existuje :D
No, tak mě to konečně napadlo. Teď už jen doufat, že je to správně ;)
je to ťažkéé.. je tam síce niečo vidieť, ale abolútne nemám tušenie, že aký seriál to je :/
Mám takový pocit, že jsem ten plakát viděla.. ale nic mě nenapadá, když se "zamyslím", tak v tom vidím jen čmáranici :-D
Tohle je první plakát na kterém něco bylo už po první nápovědě vidět. A to něco mě nakonec přivedlo na doufám správnou odpověď :) Protože ono se to zase v tolika seriálech neobjevuje :)
This is madness napsal(a):
Tohle je první plakát na kterém něco bylo už po první nápovědě vidět. A to něco mě nakonec přivedlo na doufám správnou odpověď :) Protože ono se to zase v tolika seriálech neobjevuje :)
A co Chandler? Ten tam byl taky od první nápovědy!