Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
A co Chandler? Ten tam byl taky od první nápovědy!
Chandler se nepočítá :D ten spíš mátl než aby pomáhal, když vypadal jako černoch
Tak mě Chandler zase připomínal Číňana, takže jde vidět, že byl pořádně matoucí :D
nemcova.nicola napsal(a):
Tak mě Chandler zase připomínal Číňana, takže jde vidět, že byl pořádně matoucí :D
Tak já si zase myslela, že je to tak max 15tiletej kluk, takže jsem hledala v úplně jiný sortě seriálů :)
MNTB napsal(a):
Chandler se nepočítá :D ten spíš mátl než aby pomáhal, když vypadal jako černoch
jo, taky jsem si říkala, co tam dělá Bruno Mars :D
Tak mi to konečně docvaklo... Většinou tam vidím jenom spoustu barevných čtverečků :D Doufám že jsem se konečně trefila.
och, som na konci s pátracími silami!
je tam toho vidieť dosť, aj som googlovala všetkých Chandlerov, čo som našla v hocijakom seriáli, lebo som myslela že to bola taká nápoveda a nič :/ počkám si, čo tu ešte napíšete :D
Lill napsal(a):
och, som na konci s pátracími silami!
je tam toho vidieť dosť, aj som googlovala všetkých Chandlerov, čo som našla v hocijakom seriáli, lebo som myslela že to bola taká nápoveda a nič :/ počkám si, čo tu ešte napíšete :D
Chandler s tím nemá nic společného :)
Lill napsal(a):
je tam toho vidieť dosť, aj som googlovala všetkých Chandlerov, čo som našla v hocijakom seriáli, lebo som myslela že to bola taká nápoveda a nič :/
Chandler z Přátel byl už dříve.
Arnoldka napsal(a):
Chandler s tím nemá nic společného :)
To možná z těch minulých leda tak Chuck.