Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Chvilku jsem přemýšlel co s tím má společného Chuck, pak mi to došlo :) Fruiko napovídá dost..
Tak tahle fotka byla sakra hodně matoucí, s přibývajícíma nápovědama zjištuju že jsem tipla blbě :D a to jsem se radovala, že to vim už po tý druhý, tak zase nic no :D
Tentokrát jsem tipla to první, co mě napadlo, když jsem se na to podívala. Ale asi to bylo špatně :-(. Nic lepšího bych stejně nedala :-).
Rendy napsal(a):
Chvilku jsem přemýšlel co s tím má společného Chuck, pak mi to došlo :) Fruiko napovídá dost..
Takže ten, kdo nekouká na Chucka, asi nic nepochopí, co? :-D
pufina napsal(a):
Takže ten, kdo nekouká na Chucka, asi nic nepochopí, co? :-D
Chucka jsem viděla celého, ale stejně mi tento týden stávkuje mozek :D
Chuck je náhodou skvelá nápoveda, mne to veľmi pomohlo :D:D
ok, oficiálně si nadávám do blbce (slušně řečeno) a slepejše! Zrovna na tenhle seriál jsem se dívala po první nápovědě, ale očividně jsem ho přehlídla :(
I bez Chucka jsem na to možná přišla! :-D
googlovala som všetkých Chuckov vo všetkých seriálov (ok, možno som nebola úplne dôsledná) a tiež nič ! teraz je tam toho vidieť viac ale je to ťažké :/ ja tu stále len nariekam :D
Mám toooo :)
Síce nie podľa nápovedy, ale tento seriál ma napadol, keď som na posteri zbadala tie písmenká.. Len som nevedela, ako sa volá, ale už som to vygooglila.. Teším sa zo seba!