Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Koukám, že 4. nápověda to rozsvítila a drtivá většina odpovědí už je správně...
Taky mi to došlo, při té nápovědě a říkala jsem si, jakej jsem hňup, že jsem to nepoznala hned :D otázkou je, jestli se i tak nemýlím :D
Můžeš počkat na 5. Teď už by to mělo být jen jasnější. :D
No já nevím, plakáty vůbec nesleduju a tenhle mi absolutně nic neříká :D Doufám, že jednou tam bude nějakej, co náhodou uhodnu. Takhle se nesnažím ani tipovat, protože absolutně netuším, hehe :D
Katschaba napsal(a):
No já nevím, plakáty vůbec nesleduju a tenhle mi absolutně nic neříká :D Doufám, že jednou tam bude nějakej, co náhodou uhodnu. Takhle se nesnažím ani tipovat, protože absolutně netuším, hehe :D
Počítám, že se všemi odkrytými v neděli to dá každý...
mne to po tej 4 nápovede tiež konečne doplo,dovtedy ani ťuk,aj keď pri tretej sa niečo rysovalo :)
No jo, ale mi co tenhle seriál nesledujeme jsme nuceni prohledávat googlem web a hledat cokoliv :) Snad budu mít do příštího kola aspoň náskok, protože jsem těch plakátů viděla za pár dní spousty a spousty.
This is madness napsal(a):
No jo, ale mi co tenhle seriál nesledujeme jsme nuceni prohledávat googlem web a hledat cokoliv :) Snad budu mít do příštího kola aspoň náskok, protože jsem těch plakátů viděla za pár dní spousty a spousty.
Naprosto souhlasím....i když už je všem ten obrázek jasný, tak já nemám ani páru a po těch milionech obrázku co jsem viděla, tak další už zvládnu snad s přehledem :D
já kdybych ten obrázek neznala, taxem furt v loji :D ty malilinkatý kostičky tak rozptylujou že to není ani možný :D
btw až bude obráze komplet zmizej ty kostičky nebo tam zůstanou?
No já to podle dnešní nápovědy konečně poznala (alespoň myslím), což je co říct, když jsem na ten seriál nikdy nekoukala. Jen znám tu herečku a z těch kostiček mi byla trošku povědomá... hehe jsem zvědavá, co se tam objeví zítra :D
MNTB napsal(a):
já kdybych ten obrázek neznala, taxem furt v loji :D ty malilinkatý kostičky tak rozptylujou že to není ani možný :D
btw až bude obráze komplet zmizej ty kostičky nebo tam zůstanou?
to je jeden z účelů :D a zůstanou tam, jde to vidět i na tom náhledu Mob Doctora v narozeninovém článku :)