Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tenhle perfektní seriál musí uhodnout většina lidí. Snažší už to snad být nemůže.
Tak tenhle týden mi to příjde nějaký lehký, buď to mám blbě nebo mě něco osvítilo.. :-D ale taky začínám chápat, jak to někdo může uhodnout po první nápovědě :)
Jen Fruika drážděte. :D Aby se brzy nevytasil s nějakým hlavolamem.
Anetka888 napsal(a):
Jen Fruika drážděte. :D Aby se brzy nevytasil s nějakým hlavolamem.
Kromě tohohle mi přišla jako hlavolam každá přechozí postergame :-D
Moje první uhodnutí po první nápovědě :)
Možná to přijde jednoduchý všem, kteří to sledujou, ale například já jsem pátral 2 hodiny, nakonec teda úspěšně..
Rendy napsal(a):
Možná to přijde jednoduchý všem, kteří to sledujou, ale například já jsem pátral 2 hodiny, nakonec teda úspěšně..
To není pravidlem, že když to sleduješ, že to uhádneš nebo na to příjdeš hned. Třeba když tam byl plakát Přátel, který sleduju už x let, tak jsem taky na to přišla až na poslední chvíli..
sice jsem neviděla jediný díl, ale byla to hned druhá možnost co mě napadla :)
lehkéééé
pufina napsal(a):
To není pravidlem, že když to sleduješ, že to uhádneš nebo na to příjdeš hned. Třeba když tam byl plakát Přátel, který sleduju už x let, tak jsem taky na to přišla až na poslední chvíli..
No jo zase ten Chandler, ten nám lámal vaz všem (většině) :)
Konečne som si tipla po prvej nápovede s tým, že viem, že je to určite správne. A to seriál nesledujem.