Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Lill napsal(a):
Juu, prvýkrát po prvej nápovede :)
A mám to vďaka jednému komentujúcemu tu, takže ďakujem, ale menovať nebudem :)
Myslím, že jsme oba postupovali stejně :-)
Tak to je teda sranda, hledala jsem totálně jiný seriál - špatný tip - a mezi všemi těmi postery nesprávného seriálu na mě vybafl úplně jiný a ejhle, vyklubal se z něho přesně ten, co jsem měla hledat! Takové štěstí bych potřebovala i zítra na zkoušku :D
IrmaVep napsal(a):
Tak to je teda sranda, hledala jsem totálně jiný seriál - špatný tip - a mezi všemi těmi postery nesprávného seriálu na mě vybafl úplně jiný a ejhle, vyklubal se z něho přesně ten, co jsem měla hledat! Takové štěstí bych potřebovala i zítra na zkoušku :D
Snad ho budeš mít. ;) Ten seriál znám, ale ten poster jsem nikdy předtím neviděla.
tak já sem asi dementní, viděla bych to na druhou nápovědu :/
MNTB napsal(a):
tak já sem asi dementní, viděla bych to na druhou nápovědu :/
Já se bojím, že mi ani ta druhá nápověda nepomůže :D
Tak po krátkém hledání je to tam. :) Přidávám se k šťastlivcům, kteří již uhádli.
tak už to vim taky, moje sestra je génius :D
.Benny. napsal(a):
Všichni asi ví jak jste postupovali, takže to můžete klidně říct - už to nepůjde :-)
Bohužel to pořád jde... Jeden komentující to tu přehnal a bystřejším to muselo dojít. :)
Anetka888 napsal(a):
Bohužel to pořád jde... Jeden komentující to tu přehnal a bystřejším to muselo dojít. :)
Já to přehnal tím že jsem zmínil perfektní seriál a měl jsem ho mezi zamilovanými.
Doufám že příště dá Fruiko něco co neuhodne nikdo ;-)