Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nie je to žiadny chyták, Fruiko predsa nie je zlostný :)
pufina napsal(a):
Teda minule jsem se radovala z uhádnutí po první nápovědě a teď matně tápu.. A taky bych řekla, že při první nápovědě dostane člověk víc kreditů nebo aspoň prostě.. no, jsem překvapená :-D ale aspoň něco :-D
Dostane kreditů podle toho, kolik s ním uhodlo lidí. Take když po první uhodnou dva, je to znatelně víc, než když po první uhodne lidí 100...
Jackpot se vždy dělí mezi všechny, kdo uhodli. Takže 500/2 je jiná liga než 500/100.
smarinka napsal(a):
Abysme se ještě všichni nedivili :)
No právě. Mám strach, že to byl nějakej chyták.
Myslím že to mám dobře, ale taky se bojím, že v tom bude nějakej chyták :D
cháá, už jsem sem chtěla napsat, jak na to nemůžu přejít a než jsem to dopsala tak se mi rozsvítilo! :D
Fruiko napsal(a):
Dostane kreditů podle toho, kolik s ním uhodlo lidí. Take když po první uhodnou dva, je to znatelně víc, než když po první uhodne lidí 100...
Jackpot se vždy dělí mezi všechny, kdo uhodli. Takže 500/2 je jiná liga než 500/100.
Díky za vysvělení :-) ta moje euforie, že jsem uhodla hned po první nápovědě, udělala své :-)
Zajímavý výběr seriálu tento týden :-)
Tak proč si to před tipnutím nezkusíš najít na googlu? :)
Thadreth napsal(a):
To taky dělám, ale... Nějak se mi nepoštěstilo to tam najít. :)
tak mne ho našlo hneď a to som to nemusela nejak špeciálne do neho zadávať =D
This is madness napsal(a):
No právě. Mám strach, že to byl nějakej chyták.
no jedinej chyták co mě napadlo, že ten plakát patří k televiznímu filmu :D jinak na nás byl fruiko o5 hodný :D