Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
jde někde zjistit jestli jsem tipoval správně?
Na konci kola... Tj. budeš muset vydržet do nedělní půlnoci...
A už to je tady: https://www.serialzone.cz/postergame/historie/21/
Zdravím, měl bych jednu poznámku. Když si zpětně prohlížím minulou Postergame, vidím text ve sloupci na pravé straně tento text.
Tipoval jsi po 6. nápovědě. Tvůj typ byl správný. Za to ti náleží odměna 12 kreditů.
Ten typ bych dal s měkkým i. Věřím, že to je překlep. :)
Jinak bych také tímto příspěvkem chtěl poděkovat za výbornou hádací hru a vůbec skvělý seriálový server, kam se vždy rád vracím, jen tak dál!
Kurník, zrovna když jsem odeslal tip, tak mě napadlo co to vlastně může být a google to potvrdil :(
Klobúk dole :d tento týžden to bolo fakt ťažké :D teda síce len druhý týžden to ide, ale pre mna fakt, keďže som to nepozerala a nechytala sa :D Až takto na konci a aj to mi to trvalo :D
Alexiss21 napsal(a):
Klobúk dole :d tento týžden to bolo fakt ťažké :D teda síce len druhý týžden to ide, ale pre mna fakt, keďže som to nepozerala a nechytala sa :D Až takto na konci a aj to mi to trvalo :D
Myslím, že tentokrát uhodlo více lidí, ale počkáme si na půlnoc na graf. Každopádně další bude podle mého skromného názoru ultrahardcore. Ale pak vás až do Vánoc budu celkem šetřit...
Fruiko napsal(a):
Myslím, že tentokrát uhodlo více lidí, ale počkáme si na půlnoc na graf. Každopádně další bude podle mého skromného názoru ultrahardcore. Ale pak vás až do Vánoc budu celkem šetřit...
To se vztahuje i na ty, co jsou na plakáty naprosto blbí? :D
Fruiko napsal(a):
tenhle tejden mi dal extra zabrat, hlavně sem ten plakát několikrát odlikla, že ten to určitě není a on to byl. takže žádnej ultrahc :D
Porazí ma, tento plagát poznám už od prvej nápovedy, ale za ten svet si neviem vybaviť k čomu je.
No tahle hra není nic pro mě, když neuhodnu ani plakát k Prison breaku, jednomu z mých nejoblíbenějších seriálů :)