Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
18. 11. 2012 / 22:01:18 (před 12 roky)
off

jde někde zjistit jestli jsem tipoval správně?

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
Editováno: 1x | Naposledy: 18. 11. 2012 / 22:01:36
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
18. 11. 2012 / 22:20:07 (před 12 roky)
off

Na konci kola... Tj. budeš muset vydržet do nedělní půlnoci...

A už to je tady: https://www.serialzone.cz/postergame/historie/21/

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 2x | Naposledy: 19. 11. 2012 / 01:08:54
Wal
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
21. 11. 2012 / 00:13:55 (před 12 roky)
off

Zdravím, měl bych jednu poznámku. Když si zpětně prohlížím minulou Postergame, vidím text ve sloupci na pravé straně tento text.

Tipoval jsi po 6. nápovědě. Tvůj typ byl správný. Za to ti náleží odměna 12 kreditů.

Ten typ bych dal s měkkým i. Věřím, že to je překlep. :)

Jinak bych také tímto příspěvkem chtěl poděkovat za výbornou hádací hru a vůbec skvělý seriálový server, kam se vždy rád vracím, jen tak dál!

Navštivte www.poznejmisto.cz!
miki
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
24. 11. 2012 / 20:09:17 (před 12 roky)
off

Kurník, zrovna když jsem odeslal tip, tak mě napadlo co to vlastně může být a google to potvrdil :(

Best Wishes and DFTBA!
Alexiss21
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
25. 11. 2012 / 21:31:15 (před 12 roky)
off

Klobúk dole :d tento týžden to bolo fakt ťažké :D teda síce len druhý týžden to ide, ale pre mna fakt, keďže som to nepozerala a nechytala sa :D Až takto na konci a aj to mi to trvalo :D

Kia Kaha
Editováno: 1x | Naposledy: 25. 11. 2012 / 21:31:28
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
25. 11. 2012 / 21:56:57 (před 12 roky)
off
Alexiss21 napsal(a):

Klobúk dole :d tento týžden to bolo fakt ťažké :D teda síce len druhý týžden to ide, ale pre mna fakt, keďže som to nepozerala a nechytala sa :D Až takto na konci a aj to mi to trvalo :D

Myslím, že tentokrát uhodlo více lidí, ale počkáme si na půlnoc na graf. Každopádně další bude podle mého skromného názoru ultrahardcore. Ale pak vás až do Vánoc budu celkem šetřit...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
25. 11. 2012 / 22:00:51 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Myslím, že tentokrát uhodlo více lidí, ale počkáme si na půlnoc na graf. Každopádně další bude podle mého skromného názoru ultrahardcore. Ale pak vás až do Vánoc budu celkem šetřit...

To se vztahuje i na ty, co jsou na plakáty naprosto blbí? :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
MNTB
Uživatel od první verze | Cool level: 34 | John Watson
25. 11. 2012 / 22:25:44 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

tenhle tejden mi dal extra zabrat, hlavně sem ten plakát několikrát odlikla, že ten to určitě není a on to byl. takže žádnej ultrahc :D

Mummy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
28. 11. 2012 / 19:00:01 (před 11 roky)
off

Porazí ma, tento plagát poznám už od prvej nápovedy, ale za ten svet si neviem vybaviť k čomu je.

www.supernatural.cinemaview.sk
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
28. 11. 2012 / 22:44:51 (před 11 roky)
off

No tahle hra není nic pro mě, když neuhodnu ani plakát k Prison breaku, jednomu z mých nejoblíbenějších seriálů :)

Hold the Door!