Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak druhá nápověda mi zrovna nenapověděla :-D a google taky nic novýho, bída, bída :-D
Ajka napsal(a):
Vím přesně, co je na obrázku... ale nemám ani ponětí, co je to za seriál :D
Tak to já nemám ani tucha, co by to mohlo být.
Hm, tak nemám nejmenší tušení. To jsem zvědavá na další nápovědy, protože mi to zatím absolutně nic neříká :-)
uniká mi, jak to hádáte, ale já ještě žádný poster nepoznal ani když byl vidět už skoro celej... :D
A víte co? :-D Pro dnešek na to kašlu, mám dojem, že jsem prošla okolo dvou stovek seriálů a nevím ani kolik plakátů a nic.. Tak snad se mi rožne zítra. :) Všem, co dnes ještě hledají, přeju hodně štěstí!
BuBBleS napsal(a):
uniká mi, jak to hádáte, ale já ještě žádný poster nepoznal ani když byl vidět už skoro celej... :D
Ze začátku jsem měla stejný problém :-D ale tak si řekni, co tam vidíš, tady je aspoň něco vidět :-D A pak už buď ti to něco řekne nebo ne, případně zapátráš na googlu :-)
nejhorsi je, ze to je serial ktery znam, uplne ten poster vidim pred ocima, ale stejne si nevzpomenu, ktery serial to je :)
Vidím, že nápovědy č. 2 a 3 nejsou moc nápomocné.. :D Těžko se ale určuje poster, ze kterého samotného se dá málo vyčíst.
Matuush napsal(a):
Vidím, že nápovědy č. 2 a 3 nejsou moc nápomocné.. :D Těžko se ale určuje poster, ze kterého samotného se dá málo vyčíst.
A počkej teprve jaké budou pak ty statistiky, kdo si tipoval po druhé a třetí nápovědě :D Já budu ráda, jestli mě něco napadne, až tam ten plakát bude celý :))
Ono se to těma nápovědama už moc nezmění :D