Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

pufina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
19. 2. 2013 / 20:13:19 (před 11 roky)
off

Tak druhá nápověda mi zrovna nenapověděla :-D a google taky nic novýho, bída, bída :-D

Autorka miluje seriály, neopovrhne žádným dobrým seriálem. Obdivuje apetit Homera Simpsona, přála by si mít vlasy a postavu jako Debra Morgan, IQ Michaela Scofielda a ráda by ovládala sarkasmus jako Gregory House!
shenandoah
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
19. 2. 2013 / 20:17:14 (před 11 roky)
off
Ajka napsal(a):

Vím přesně, co je na obrázku... ale nemám ani ponětí, co je to za seriál :D

Tak to já nemám ani tucha, co by to mohlo být.

Katschaba
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
19. 2. 2013 / 20:29:26 (před 11 roky)
off

Hm, tak nemám nejmenší tušení. To jsem zvědavá na další nápovědy, protože mi to zatím absolutně nic neříká :-)

"Your life is yours and yours alone, rise up and live it." by Richard Rahl
BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
19. 2. 2013 / 21:02:47 (před 11 roky)
off

uniká mi, jak to hádáte, ale já ještě žádný poster nepoznal ani když byl vidět už skoro celej... :D

xBlaise
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
19. 2. 2013 / 22:16:07 (před 11 roky)
off

A víte co? :-D Pro dnešek na to kašlu, mám dojem, že jsem prošla okolo dvou stovek seriálů a nevím ani kolik plakátů a nic.. Tak snad se mi rožne zítra. :) Všem, co dnes ještě hledají, přeju hodně štěstí!

pufina
20. 2. 2013 / 10:57:04 (před 11 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

uniká mi, jak to hádáte, ale já ještě žádný poster nepoznal ani když byl vidět už skoro celej... :D

Ze začátku jsem měla stejný problém :-D ale tak si řekni, co tam vidíš, tady je aspoň něco vidět :-D A pak už buď ti to něco řekne nebo ne, případně zapátráš na googlu :-)

Autorka miluje seriály, neopovrhne žádným dobrým seriálem. Obdivuje apetit Homera Simpsona, přála by si mít vlasy a postavu jako Debra Morgan, IQ Michaela Scofielda a ráda by ovládala sarkasmus jako Gregory House!
markuc
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
20. 2. 2013 / 12:38:32 (před 11 roky)
on

nejhorsi je, ze to je serial ktery znam, uplne ten poster vidim pred ocima, ale stejne si nevzpomenu, ktery serial to je :)

Editováno: 1x | Naposledy: 20. 2. 2013 / 12:46:41
Matuush
Redaktor | Cool level: 53 | Roy
20. 2. 2013 / 19:42:55 (před 11 roky)
off

Vidím, že nápovědy č. 2 a 3 nejsou moc nápomocné.. :D Těžko se ale určuje poster, ze kterého samotného se dá málo vyčíst.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
pufina
21. 2. 2013 / 13:47:51 (před 11 roky)
off
Matuush napsal(a):

Vidím, že nápovědy č. 2 a 3 nejsou moc nápomocné.. :D Těžko se ale určuje poster, ze kterého samotného se dá málo vyčíst.

A počkej teprve jaké budou pak ty statistiky, kdo si tipoval po druhé a třetí nápovědě :D Já budu ráda, jestli mě něco napadne, až tam ten plakát bude celý :))

Rendy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
21. 2. 2013 / 15:47:02 (před 11 roky)
off

Ono se to těma nápovědama už moc nezmění :D

Lepší pivo v žaludku, nežli voda na plicích..