Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
chtělo by to nějakou neobrázkovou nápovědku :D
MNTB napsal(a):
chtělo by to nějakou neobrázkovou nápovědku :D
:-) Souhlasím, to co je na plakátu je celkem jasné. Problém je, že já opravdu nevím, jaký seriál bych ještě měla hledat. Už mě nic nenapadá.
xBlaise napsal(a):
:-) Souhlasím, to co je na plakátu je celkem jasné. Problém je, že já opravdu nevím, jaký seriál bych ještě měla hledat. Už mě nic nenapadá.
Nápodobně. Od první nápovědy vím co na obrázku je, ale stejně mi to je prd platný :)
pufina napsal(a):
A počkej teprve jaké budou pak ty statistiky, kdo si tipoval po druhé a třetí nápovědě :D Já budu ráda, jestli mě něco napadne, až tam ten plakát bude celý :))
pravda :D to možná budou ti NEšťastlivci, co ho nestihli uhodnout po 1. nápovědě
Lidi, já bych vám strašně ráda nějak pomohla, ale já opravdu nejsem dobrá v nenápadných popostrčeních správným směrem. :/
Zkuste poprosit Fruika ;)
Uvidíme po zítřejší nápovědě. Já se vrátím a třeba vás pak popostrčím správným směrem...
Fruiko napsal(a):
Uvidíme po zítřejší nápovědě. Já se vrátím a třeba vás pak popostrčím správným směrem...
jo, alespoň první tři písmena z názvu by to chtělo :)
ja by som sa pripojila k tým, čo by si prosili malú nápovedu :))
inak podľa kreditov sa mi zdá, že poster už uhádlo dosť ľudí..
Přečtěte si tu větu od Fruika víckrát.. :)
Rendy napsal(a):
Přečtěte si tu větu od Fruika víckrát.. :)
když člověk netuší, může si číst věci třeba i stokrát a to i pozpátku...