Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mne tiež niečo pri tej poznámke napadlo (seriál, ktorý som myslela od začiatku), ale stále taký plagát nemôžem nájsť! Takže sa asi mýlim :D
Mummy napsal(a):
Mne tiež niečo pri tej poznámke napadlo (seriál, ktorý som myslela od začiatku), ale stále taký plagát nemôžem nájsť! Takže sa asi mýlim :D
Beriem späť, práve som ho našla a je to on!!! Ale aj tak asi úspech, v živote som nič z toho nevidela...
Rendy napsal(a):
Přečtěte si tu větu od Fruika víckrát.. :)
Nic mě nenapadá :(
jako takhle. jestli je to to, co si myslím, tak to jsem si myslel hned, jak jsem uviděl první obrázek. problém je, že takový poster jsem nikde nenašel :D
BuBBleS napsal(a):
jako takhle. jestli je to to, co si myslím, tak to jsem si myslel hned, jak jsem uviděl první obrázek. problém je, že takový poster jsem nikde nenašel :D
když zadáš název (první slovo) a anglicky to co je na obrázku, tak ti google nabídne ten plakát hned jako první obrázek
xBlaise napsal(a):
To ne, ten jsem hledala mezi prvními a nevšimla jsem si.. :-D A sakra, tak co se dá dělat. Uhádnuto až teď.
sem na tom úplně stejně, příště dávám na své instinkty :D
No tak nakoniec tipnuté..
Ale len vďaka tomu, že včera som sa tu z každej vety snažila niečo vyčítať a nič ma nenapadlo, dnes som sa sem vrátila a jeden príspevok zo včera tu už nie je, takže mi došlo, že obsahoval aspoň približnú správnu odpoveď.. Inak by som to asi neuhádla.
Teda, tenhle byl záludný ;D Čekala bych u takového seriálu úplně jiný plakát a asi právě to mi vždycky brzdí představivosti v rozletu :D Gah!