Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Stále ma nič nenapadá.. nechápem tomu :D
jestli to nejsou Šmoulové, tak už fakt nevím...
Nikuska181 napsal(a):
Stále ma nič nenapadá.. nechápem tomu :D
Nejsi sama. Tohle kolo jsem úplně ztracená, ani ta Fruikova věta mi nic neřekla, a to jsem jí četla asi milionkrát
phoebe.h2 napsal(a):
Nejsi sama. Tohle kolo jsem úplně ztracená, ani ta Fruikova věta mi nic neřekla, a to jsem jí četla asi milionkrát
Jsem na tom úplně stejně. Nejhorší plakát od začátku hry :(
Mne sa to podarilo uhádniť len vďaka užívateľke Lill :)
Najskôr som to tipla bez toho, aby som poster našla, ale nakoniec sa mi ho predsa len podarilo nájsť
Nejhorší je, že vím, co na tom plakátu je, ale seriál k tomu se mi nevybaví
phoebe.h2 napsal(a):
Nejhorší je, že vím, co na tom plakátu je, ale seriál k tomu se mi nevybaví
přesně tak! já jsem v koncích.. a nejhorší je, že až to budu vědět, tak si budu říkat, jak jsm to mohla nepoznat :D
Hledala jsem ten seriál hned po prvním obrázku, ale stále nemůžu najít ten správný plakát. Ale Fruikova nápověda mě přesvědčila, že tipuju správně, takže jsem to riskla. A doufám, že je to ono.
USS Odyssea napsal(a):
přesně tak! já jsem v koncích.. a nejhorší je, že až to budu vědět, tak si budu říkat, jak jsm to mohla nepoznat :D
taky si to většinou říkám, jak já blbá jsem ten plakát nemohla poznat. To jsem si takhle spletla u minulého plakátu bradavku s kapkou krve :D