Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Locke napsal(a):
No tahle hra není nic pro mě, když neuhodnu ani plakát k Prison breaku, jednomu z mých nejoblíbenějších seriálů :)
Jakmile jsem viděla výsledek, že to byl Prison Break, tak jsem si řekla přesně to samé :-D
To máte ještě dobré. Já si dělala srandu, že by další mohl být Prison Break. Jak víte, tak byl a já váhala až do druhé nápovědy. :-D
Mummy napsal(a):
Porazí ma, tento plagát poznám už od prvej nápovedy, ale za ten svet si neviem vybaviť k čomu je.
Tak to jsme dvě... myslím si, že tenhle plakát zaručeně znám, ale prostě si ne a ne vzpomenout
jelpetty napsal(a):
Tak to jsme dvě... myslím si, že tenhle plakát zaručeně znám, ale prostě si ne a ne vzpomenout
tri =D ja nemám ani šajnu, že čo to je :)
Kahlan napsal(a):
tri =D ja nemám ani šajnu, že čo to je :)
mě to sice něco říká, ale za boha si nemůžu vzpomenout na název :D
nemcova.nicola napsal(a):
mě to sice něco říká, ale za boha si nemůžu vzpomenout na název :D
ja sa k vám pridávam, ja už od prvej...že jasné, toto poznám a nič z toho :/ to je už úplne vtipné :D keď sme takto na tom viacerí
dippy535 napsal(a):
Zrovna tohle je docela lehký plakát [CENZURA] Já měl problém s tou promo fotkou co tam byla minulý týden, očekával jsem jen plakáty když se to jmenuje Postergame. Jinak je to super hra a už se těším na další zadání.
Promiň, že jsem tě smazal, ale byla to větší nápověda než by bylo zdrávo. Zbytek jsem nechal v citaci.
V pravidlech jsou napsaný i promofotky. Ale jsou to spíš výjimky, když neseženu plakát bez popisku...
Teda ale! Jestli je to vážně to, co jsem TEPRVE TEĎ odeslala, tak já snad půjdu párkrát praštit hlavou do zdi... a asi nejen já ;)
IrmaVep napsal(a):
Teda ale! Jestli je to vážně to, co jsem TEPRVE TEĎ odeslala, tak já snad půjdu párkrát praštit hlavou do zdi... a asi nejen já ;)
Moje řeč :D
Tak co bylo to ono?