Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
docela záhul, když M.Perry v kostičkované podobě vypadal jako černoch.
Ach jo, to bylo docela těžký :D Mathew Perryho sem vůbec nepoznala... a že to jsou přátelé mi došlo až po 9. nápovědě, kdy už sem měla odtipováno špatně :D
MNTB napsal(a):
docela záhul, když M.Perry v kostičkované podobě vypadal jako černoch.
DĚKUJU! Konečně. Vidíš Fruiko? Já říkala, že vypadal jako černoch a vy jste se mi všichni smáli. :D
Fruiko: Kde se dá zjistit, kolik mám bodů, když nejsem v té první třicítce? pokud nikde, nešlo by to tam někam přidat? :)
Anet: hlavně ten klobouk byl matoucí... Pokud se nepletu, tak Chandler za celou dobu seriálu na hlavě kromě kšiltovky žádný klobouk neměl. :D
Až kým som neuvidel Joeyho tak som si tiež myslel že to bude nejaký seriál s černochmi :)
phoebess napsal(a):
Fruiko: Kde se dá zjistit, kolik mám bodů, když nejsem v té první třicítce? pokud nikde, nešlo by to tam někam přidat? :)
Anet: hlavně ten klobouk byl matoucí... Pokud se nepletu, tak Chandler za celou dobu seriálu na hlavě kromě kšiltovky žádný klobouk neměl. :D
phoebess - ty body videt jdou :) kdyz si najedes na cislo tvyho poradi :)
(záložka celoroční hra)
monberunka napsal(a):
phoebess - ty body videt jdou :) kdyz si najedes na cislo tvyho poradi :)
(záložka celoroční hra)
kujůůů za info :)
Přátelé, že mě to nenapadlo. Já jsem si říkala co je to za seriál ze 60. nebo 70. let s černochem =oD