Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím všechny, komu se podařilo pochopit návod na Kámen, nůžky, papír...
Ráda bych požádala o podrobnější vysvětlení a radu.
Mám tady u sebe několik výzev a přestože se snažím je odehrát, stále se nic neděje.
Stejně tak nechápu fungování hry, když hraju "proti serialzone". Můžu klikat jak chci a nic.
Můžete mi poradit tak, abych pochopila, jak ji hrát?
Díky předem
Pipa22 napsal(a):
Zdravím všechny, komu se podařilo pochopit návod na Kámen, nůžky, papír...
Ráda bych požádala o podrobnější vysvětlení a radu.
Mám tady u sebe několik výzev a přestože se snažím je odehrát, stále se nic neděje.
Stejně tak nechápu fungování hry, když hraju "proti serialzone". Můžu klikat jak chci a nic.
Můžete mi poradit tak, abych pochopila, jak ji hrát?
Díky předem
Máš povolený javascript?
Fruiko napsal(a):
Máš povolený javascript?
Mam stejny problem jako Pipa22 (a nejen u kamen/nuzky).
Javascript mam povoleny.
Zkuste změnu prohlížeče... u nás na fakultě máme na počítačích nějakou starší verzi IE (asi 7) a tam to taky neodehraju. :-)
Furiant napsal(a):
Zkuste změnu prohlížeče... u nás na fakultě máme na počítačích nějakou starší verzi IE (asi 7) a tam to taky neodehraju. :-)
javu mam povolenu, pomohla zmena prohlizece - diky za tip
Furiant napsal(a):
Zkusila jsem Firefox a nic :-(
andrea168 napsal(a):
Zkusila jsem Firefox a nic :-(
Zkus třeba Chrome, tady mi všechno běží jako na drátkách. I když ve FF mi to taky funguje, zkoušela jsi nejaktuálnější verzi?
mám technickou: jde nějak upravit seznam oblíbenejch uživatelů??? často se mi tam objevují lidi co vůbec nehrajou
MNTB napsal(a):
mám technickou: jde nějak upravit seznam oblíbenejch uživatelů??? často se mi tam objevují lidi co vůbec nehrajou
Ne, je to seřazený podle počtu vzájemných her. Takže teoreticky pokud nahrajou, tak časem odtečou někam na jeho dno...
Katschaba napsal(a):
Zkus třeba Chrome, tady mi všechno běží jako na drátkách. I když ve FF mi to taky funguje, zkoušela jsi nejaktuálnější verzi?
Dekuju, v Chrome mi to bezi :-)