Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Aj sa teda ruší, alebo nie? Ja som to začala až hrať po tom, čo som si prečítala oznam o rušení a celkom ma to baví :D
Zatím to necháme běžet, jen jsme zrušili kredity za výhry.
Fruiko napsal(a):
a to i trofeje? já ji furt ještě nemám :/
MNTB napsal(a):
a to i trofeje? já ji furt ještě nemám :/
a ktorú? :D je ich tam tuším až 5 :D v hre proti ostatným za výhru v daný deň, v sólo hre za výhru v daný deň, za najlepšiu výhernosť dňa, za výherný rad dlhší ako 10 a za veľmi dlhé výherné rady :D
A nie je trofej len za to, že to hrám? :D Akože za nejaký počet odohraných hier. Lebo výherné rady - to nemám šancu získať :D
inekafe napsal(a):
a ktorú? :D je ich tam tuším až 5 :D v hre proti ostatným za výhru v daný deň, v sólo hre za výhru v daný deň, za najlepšiu výhernosť dňa, za výherný rad dlhší ako 10 a za veľmi dlhé výherné rady :D
nemám ani jednu :D takže jednu ukrutně potřebuju :D
MNTB napsal(a):
nemám ani jednu :D takže jednu ukrutně potřebuju :D
takže najľahšie bude dosiahnuť buď najlepšiu výhernosť v sólo hre - stačí mať šťastie a pri prvých 11 výberoch dosiahnuť nejakých 65+%, mne sa to tak viackrát podarilo :) alebo potom rad dlhší ako 10 v sólo hre by tiež nemal byť problém, keď sa s tým chvíľku pohráš ;)
Fruiko napsal(a):
A na trofeje sa ešte teda dajú doplniť hviezdičky?
inekafe napsal(a):
alebo potom rad dlhší ako 10 v sólo hre by tiež nemal byť problém, keď sa s tým chvíľku pohráš ;)
To teda problém docela je :D Dřív jsem klikala stovky denně a nejdelší řadu za celou dobu jsem měla snad 8:D Trofej nemám taky vůbec žádnou :-/
Lemonie napsal(a):
To teda problém docela je :D Dřív jsem klikala stovky denně a nejdelší řadu za celou dobu jsem měla snad 8:D Trofej nemám taky vůbec žádnou :-/
přesně :D já mám nejvíc 6. nepochopim, jak někdo může mít 16 O.o