Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
iniciálky sú: Ch. H.
Kahlan napsal(a):
iniciálky sú: Ch. H.
Jjj - Chelsea Hobbs
YEP. Môžeš zadávať =D
Raději rovnou nápovědu - je to starý seriál. Velmi.
[IMG=http://a.imageshack.us/img696/1055/vstiekt.jpg][/IMG]
Nápověda 2: Jedná se o SCI-FI seriál, v CZ neběžel, nejsou k němu titulky, na stejné tema (vycházející ze stejné literární předlohy) byly natočeny dva filmy a iniciály osobnosti jsou ... no, to až příště :-)
Tak teď těžký kalibr - nápověda 3: P..... A... jako postava N..... D....
Nápověda 4 - tak to zkusím jinak - osobnost celá (nezaškrtaná a pod.), vzhled téměř dle věku:
Link
Vyskytoval se např. v seriálech: Warehouse 13, Odyssey 5, PSI Factor, Starcom: The U.S. Space Force s zejména zamlada v seriálu WOTW, ze kterého je první fotka.
No tak...
_-0-_ napsal(a):
Nápověda 4 - tak to zkusím jinak - osobnost celá (nezaškrtaná a pod.), vzhled téměř dle věku:
Link
Vyskytoval se např. v seriálech: Warehouse 13, Odyssey 5, PSI Factor, Starcom: The U.S. Space Force s zejména zamlada v seriálu WOTW, ze kterého je první fotka.
No tak...
Ehm, tvé nápovědy jsou trochu zmatené. Tak za prvé, seriál z roku 1988 není superstarý (já myslel, že jde o něco z 60. a 70., takže jsem byl odvedenej na úplně odlišnou stopu).
Podle iniciál jsem nikoho, kdo hraje v tomto seriálu a ve Warehousu nenašel ani za pomocí ČSFD a IMDB. Takže buď je jeho role nevýrazná, nebo jsem slepý...
Jinak chápu, že má rád sci-fi béčka, ale jak vidíš, tak je tu asi zná málokdo ;-)