Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Michal-Sima@seznam.cz napsal(a):
Skoro jistě Rachel Luttrell, ale musím se přiznat, že jsem si nemohl vzpomenout na skutečné a dokonce ani seriálové jméno, jen jsem měl před sebou ten obličej... to znamená jedinou věc: nutnost znova zkouknout SGA :D.
Ano máš, pravdu. Zadávej :)
(PS. to se teda styď :D)
Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Tak další...
Uploaded with ImageShack.us
Tak další...
Uploaded with ImageShack.us
Neni to ta, co hrála Cordelii v Buffy a v Angelovi? Charisma Carpenter?
Ten obličej je takový podobný.
Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Editováno: 1x | Naposledy: 6. 1. 2012 / 15:21:17
USS Odyssea napsal(a):
Neni to ta, co hrála Cordelii v Buffy a v Angelovi? Charisma Carpenter?
Ten obličej je takový podobný.
No jo, to bylo jednoduchý :)
To je taky jednoduchý.
Editováno: 1x | Naposledy: 6. 1. 2012 / 16:35:27
Připomíná mi Juliet Landau (Drusilla z Buffy a Angela), ale úplně jistý si nejsem...
natalie dormer?
Připomíná mi Juliet Landau (Drusilla z Buffy a Angela), ale úplně jistý si nejsem...
ne bohužel :(
Natalie Dormer z Tudorovců?