Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Verča napsal(a):
no a proč musím čekat na tu Maret? však tu je plno jiných co tu dávaj ty obrázky ne?
Odjakživa zadává ten co uhodl.. pokud si to ještě nepochopila, je to špatný ;) A jelikož Markétka uhodla, zadá snad ona, nemyslíš?
edit: jdu ven a pak na pivko, takže tu nebudu ;) :D dořešíme to pak :)
Furiant napsal(a):
Odjakživa zadává ten co uhodl.. pokud si to ještě nepochopila, je to špatný ;) A jelikož Markétka uhodla, zadá snad ona, nemyslíš?
nj.. tak já tu tak často nechodím tak sry jestli sem tě rozzlobila!!
Maret napsal(a):
Kdo si počká, ten se dočká!=) Tohle je ale fakt lehké...podle mě.
Jinak dík Daví ;) Snad dojdeš na icq...
V pohodě Markétko, tebe si budu bránit :-P Na qipu jsem, jen se učím, pak půjdu na to pivko :-D
Tak to je opravdu lehký... teda pro Moonlightofily (jako jsem já) :D :D ... takže Alex O'Loughlin :D
Furiant napsal(a):
V pohodě Markétko, tebe si budu bránit :-P Na qipu jsem, jen se učím, pak půjdu na to pivko :-D
Tak to je opravdu lehký... teda pro Moonlightofily (jako jsem já) :D :D ... takže Alex O'Loughlin :D
Ja vím, jsi přece můj kamarád!;)
Nj...nezklamals! Je to Alex!=)
Maret napsal(a):
Ja vím, jsi přece můj kamarád!;)
Nj...nezklamals! Je to Alex!=)
Přesně tak :P :-*
Jak já bych mohl tohle nepoznat :D
tak další, tentokrát trochu jiná změna, ale snad to bude jednoduchý :D
Maret napsal(a):
Oka...tak prvni, kdo mě napadl (vlastně jediný) - Nikolaj Coster Waldau?
Ne-e, Nikolaj to neni, neni to nikdo z New Amsterdam, jedna se o jinej serial ... a ja uz tu asi nebudu, jdu na to pivko :P
Oluska napsal(a):
Já si spíš myslím že to je, Dylan Neal...
Jojo, tentokrat je to spravne, je to Dylan... znamej predevsim z Blood Ties nebo epizodnich roli, treba v SGA ci dalsich serialech...