Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No, já měla u toho prvního pocit, že ho jistě znám, ale nemůžu si vzpomenou kde hrál, abych dohledala jméno. Ale po tom druhém, to zase vypadájako někdo úplně jiný. Tak já nevím... :)
Je míšenec, ale převládá u něj mexická krev (bývá také označován především za Mexikánce). Dalo by se říct, že měl dost divokou minulost. Mimo jiné dealoval drogy, paktoval se s gangem (LA) a nakonec byl také vězněn, z čehož pramení jeho obsazování do filmů i některých seriálů. Má nastřelené obě uši a potetované obě ruce (v jednom filmu z roku 2007 měl i hruď a záda a malou slzičku pod pravým okem). Nejednou si zahrál s Morganem Freemanem. V seriálech hrál především epizodní role. V jednom kriminálním seriálu si ale před dvěma lety zahrál trošku více. V letošním roce ho budete moci vidět v pár premiérových dílech jednoho seriálu, který tady na SZ nemá moc příznivé hodnocení. To ale z pochopitelných důvodů zatím tvoří méně než 10 uživatelů.
Zahrál si ve filmu, ve kterém si Kevin Bacon střihl hlavní roli. Protect what's yours. V prosinci měl premiéru film, kde si on sám zahrál hlavní roli. Seriál, který má tady celkem nepříznivé hodnocení, se začal vysílat tento rok a zatím nedokončil první řadu. Malou roličku si střihl v druhém filmu příběhu, kde hlavní housle hraje Bruce Wayne. To by mohlo stačit.
V tom prosincovém filmu byl hlavním hrdinou Saúl Sánchez. Hádaný podle zvyklostí používá obě příjmení a zahrál si v pár dílech NCIS.
A nikdo tě ne a ne vysvobodit, co? :-)
HonZajs000 napsal(a):
A nikdo tě ne a ne vysvobodit, co? :-)
Měla jsem asi zvolit někoho jiného, ale tento má takový kukuč :D. Nápověd je tu ale víc než dost.
Tak já zkusím - Ben Kingsley?
HonZajs000 napsal(a):
Tak já zkusím - Ben Kingsley?
Dobrý tip ;). Dokonce jsou si celkem podobní, ale tenhle je o více jak 30 let mladší. V NCIS si zahrál v 10. sérii.