Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Olinka8 napsal(a):
Jennifer Love Hewitt? :)
Podoba by tu možná byla, ale ne.
HonZajs000 napsal(a):
Podoba by tu možná byla, ale ne.
ty kokos, čím viac prižmúrim oči, tým viac tam vidím tú babu :D a keď už mám oči skoro 100%-ne zatvorené, tak sa mi tam objaví v celej kráse, pecka! :D ale aj tak nvm, kto to je :(
Olinka8 napsal(a):
Tak já nevím, ještě by to mohla být Cristin Milioti? :D
Ne, ne. Taky ne.
inekafe napsal(a):
ty kokos, čím viac prižmúrim oči, tým viac tam vidím tú babu :D a keď už mám oči skoro 100%-ne zatvorené, tak sa mi tam objaví v celej kráse, pecka! :D ale aj tak nvm, kto to je :(
Tak fantazii máš zajímavou, ale JLH má dlouhé vlasy. Tato herečka je nosí spíše kratší, max tak po ramena.
HonZajs000 napsal(a):
Tak fantazii máš zajímavou, ale JLH má dlouhé vlasy. Tato herečka je nosí spíše kratší, max tak po ramena.
ja som nereagoval na Olinkin tip, ale všeobecne, že tam proste vidím nejakú babu, ale zrejme ju asi nepoznám :)
//moja chyba, že som ťa tam citoval :P
Olinka8 napsal(a):
Toš to nevím, něco vidím, ale nepoznávám :D
Pokud vám to pomůže, tak hrála řadu vedlejších seriálových rolí. Například v HIMYMu, Bones nebo Castlovi.
HonZajs000 napsal(a):
Pokud vám to pomůže, tak hrála řadu vedlejších seriálových rolí. Například v HIMYMu, Bones nebo Castlovi.
A konkrétní díly by nebyly? :D