Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
HonZajs000 napsal(a):
Pokud vám to pomůže, tak hrála řadu vedlejších seriálových rolí. Například v HIMYMu, Bones nebo Castlovi.
Mám to :D Anna Zielinski :)
Olinka8 napsal(a):
Mám to :D Anna Zielinski :)
No hurá. :-) Kam se na ni hrabe Jennifer Love-Hewitt.
To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Olinka8 napsal(a):
Omlouvám se, stačí rozkliknout :)
Tak to by mohl být Tom Mison. :-)
To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
HonZajs000 napsal(a):
Tak to by mohl být Tom Mison. :-)
Jj, ale jakou mi to dalo práci :D Čekala jsem, že vás to splete, protože v Sleepy Hollow má culík :)
Teď už ale fakt zadejte, prosím, někdo za mě. Díky. :-)
ML: Díky. :-)