Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
inekafe napsal(a):
mrcha-nemrcha, asi ako pre koho :) pre čitateľov asi mrcha, mne ako sledovateľovi iba seriálu príde (zatiaľ) cool :) áno, je to ona, Daenerys Stormborn of House Targaryen, the Unburnt, Mother of Dragons, khaleesi to Drogo’s riders, and queen of the Seven Kingdoms of Westeros aneb Emilia Clarke :)
Jo, je to ona. TADY je originál. :-)
DrMovr7 napsal(a):
právě jsi zažehl motory zvědavosti i v neklučičím osazenstvu SZ :D nějaké nahaté scény či co? její jméno jsem si musela vygooglit a zase ho rychle zapomenu, ale ty hubené nohy ááááááž do nebe. to se někdo má:)
práveže tie jej nohy mi prídu (s prepáčením) odpudivé...ale inak je to celkom pekná baba, len teda tie nohy sú strašne tenké a majú divný tvar, no neviem...a tiež ten jej (zrejme) aktuálny krátky zostrih jej moc nesvedčí, ale šak čo, jej vec :) tak tu:
síce tam vyzerá ako čarodejnica, ale je to inak celkom pekná žena :)
Počkej, počkej, jakože by to mohla být třeba Eva Green?
ne jakože, ale je to ona :)
Zadám až večer. Jestli se toho chce někdo ujmout místo mě, prosím... :-)
tak teda s dovolením zadám opäť ja, nech to tu nestojí :) tu:
inekafe napsal(a):
tak teda s dovolením zadám opäť ja, nech to tu nestojí :)
ale, ale, co ty tady? :)
MountainLionet napsal(a):
ale, ale, co ty tady? :)
nejako ma to začalo baviť :D btw. kebyže to nikto dlho neuhádne(dajme tomu 24 hodín), tak sem to meno potom prosím ťa napíš :) ty ju poznáš a ostatní neviem, či hej...ale musel som ju sem dať, je to proste kočka :D :)
inekafe napsal(a):
nejako ma to začalo baviť :D btw. kebyže to nikto dlho neuhádne(dajme tomu 24 hodín), tak sem to meno potom prosím ťa napíš :) ty ju poznáš a ostatní neviem, či hej...ale musel som ju sem dať, je to proste kočka :D :)
Dobrá tedy ;).