Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Poznáte osobnost?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
28. 10. 2008 / 21:41:19 (před 16 roky)
off
Janulka.ka napsal(a):

Mně to pořád prostě přijde jako David Boreanaz, jenže se mi to zdálo moc lehký s těma upíříma zubama :D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Janulka.ka
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
28. 10. 2008 / 21:42:46 (před 16 roky)
off
Furiant napsal(a):

Mně to pořád prostě přijde jako David Boreanaz, jenže se mi to zdálo moc lehký s těma upíříma zubama :D

Přijde ti to tak správně.. a vůbec mi nedošlo, že jsou ty zuby nápověda :-D

Furiant
28. 10. 2008 / 22:01:25 (před 16 roky)
off
Janulka.ka napsal(a):

Přijde ti to tak správně.. a vůbec mi nedošlo, že jsou ty zuby nápověda :-D

No mně to už tak přišlo odpoledne, ale kvůli těm zubům, jsem tomu moc nevěřil, takže jsem nic nepsal. Jenže když ostatní hádali a pořád špatně, tak jsem si řekl, že nic nedám za to, když toho Davida (Angela) napíšu :D

A tady je teda další:

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Janulka.ka
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
28. 10. 2008 / 22:17:30 (před 16 roky)
off

[citace=Furiant]

No mně to už tak přišlo odpoledne, ale kvůli těm zubům, jsem tomu moc nevěřil, takže jsem nic nepsal. Jenže když ostatní hádali a pořád špatně, tak jsem si řekl, že nic nedám za to, když toho Davida (Angela) napíšu :D

Vidíš a vyšlo to, příště dám bacha.. U tebe asi taková bl bá chybka nebude, že? :-D

Venda:)
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
28. 10. 2008 / 22:23:43 (před 16 roky)
off
Furiant napsal(a):

A tady je teda další:

Mám pocit, že ten pán má děsně povědomý kukuč, ale nevím no:D:D. Mimochodem, krásné zpracování ;)

Really evil :)
Furiant
28. 10. 2008 / 22:24:39 (před 16 roky)
off
Janulka.ka napsal(a):

Vidíš a vyšlo to, příště dám bacha.. U tebe asi taková bl bá chybka nebude, že? :-D

No chybka to není, ale je to schválně, že se to možná trošičku podobá jedné (a stálé) roli toho herce v nejmenovaném seriálu :))

Edit:

Venda:) napsal(a):

Mám pocit, že ten pán má děsně povědomý kukuč, ale nevím no:D:D. Mimochodem, krásné zpracování ;)

To jo, povědomý nejspíš je :D A díky :P :D

Editováno: 1x | Naposledy: 28. 10. 2008 / 22:25:49
Crazy-Nut*
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
1. 11. 2008 / 00:23:17 (před 16 roky)
off
Furiant napsal(a):

A tady je teda další:

Julian McMahon hrál v Čarodějkách a v Plastické chirurgii s.r.o. je to tak?

Milovnice seriálů <3
Furiant
1. 11. 2008 / 10:44:48 (před 16 roky)
off
Crazy-Nut* napsal(a):

Julian McMahon hrál v Čarodějkách a v Plastické chirurgii s.r.o. je to tak?

No Julian tam sice hrál, ale tohle není on, tohle je někdo úplně jinej :)

Crazy-Nut*
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
1. 11. 2008 / 23:01:40 (před 16 roky)
off
Furiant napsal(a):

No Julian tam sice hrál, ale tohle není on, tohle je někdo úplně jinej :)

Tak nic, aspoň jsem to zkusila, ale podle očí tak vypadal no :D

Milovnice seriálů <3
Furiant
2. 11. 2008 / 09:35:10 (před 16 roky)
off
Crazy-Nut* napsal(a):

Tak nic, aspoň jsem to zkusila, ale podle očí tak vypadal no :D

To jo, oči mají podobné...
Takže je čas na nápovědu - narodil se ve Vancouvru v Kanadě, hraje ve dvou seriálech od stejných tvůrců a po boku herečky, která v obou seriálech také hraje. Jeden z těchto seriálů se bude v brzké době vysílat i česky... Snad už jsem napověděl dost, protože to tu nějak vázne :))