Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ragelly napsal(a):
Nechápu.. komu čemu to bilo do očí...
Koho to bilo do očí...
doplnil jsem trochu svůj předchozí sáhodlouhý příspěvek, že prý jsem něco zatajil či co, tak když se chce podělit o vše...
seraphine už teď bude asi jen mlčet :D divím se že to neudělal dřív
monberunka napsal(a):
seraphine už teď bude asi jen mlčet :D divím se že to neudělal dřív
nemá smysl to řešit večejně, když je to úplně mimo téma. Řešíme to přes zprávy.
jo, tohle bych taky nechtěla řešit jinak než přes zprávy:) Je vidět, že místní tamtamy fungují rychle a spolehlivě
Seraphine313 napsal(a):
nemá smysl to řešit večejně, když je to úplně mimo téma. Řešíme to přes zprávy.
A že jsi to tu tak řešil. Pak jsi dostal veřejně na budku a najednou je to soukromé a držíš olivu.
Každopádně ti za celou širokou veřejnost mohu říct, díky ti za příjemnej hysterák. Prodloužil mi život o pár let. :)
V zájmu klidu do budoucna bych tu diskuzi tady rád ukončil. Počítám, že je vyřešeno a kecárna je jinde ;-) Respektujte to prosím a pokud něco nutně potřebujete dodat, udělejte to soukromě do zpráv.
Díky.
Je mi jasné, že se musím všem zúčastněným omluvit. Patrně se mi podařilo pro první dvě sezóny stáhnout nekorigované titulky. Nyní jsem sosla k těmto dvěma sezónám korigované, a shledávám, že jsou opravdu dobré.Odpusťte stařeně, že se spletla, a vyvolala vřavu :)
protivna.baba napsal(a):
Mám sem vypsat celý seznam hrubých prohřešků proti českému pravopisu, nebo jen část? Nevzpomínám si, že bych Vám dovolila aby jste mi tykal. Nejsem již holčička a překládání je má profese. I korektor může zklamat. Sice ve třetí serii došlo ke komprimaci tří až čtyřřádkových titulků, ale hrubé gramatické chyby a nářeční motivy přetrvávají. Odpusťte si, prosím, konfrontační tón a přistupte na diskusi dvou civilizovaných lidí. Některé zásadní hrubky jsem zde již uvedla, mám tedy uvést další s uvedením čísla epizody a timecode? Bude to hodně dlouhý seznam. Byl jste tím korektorem Vy?
Na tykání a vykání se na netu nehraje. S etikou na netu nepochodíš.