Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, na stránkách smallville.cz se mi celkem líbí, jak mají vyřešený aktuální stav titulků. Tady je procentní hodnota, ale tam to mají rozdělené do více kolonek a k tomu je nějaký procentní bar. Nešlo by udělat něco podobného tady (například tři kolonky - časování, překlad a korekce + procentní bary)?
Uploaded with ImageShack.us
On je problém autory přimět vyplňovat jednu věc, systémově těžko někoho donutíš, aby to vyplňoval takhle a ztrácel tím čas...
Tak většinou stejně měníš jen jednu hodnotu, což by se ani moc nezměnilo, akorát by místo jednoho boxu byly tři... a pro lidi, co na titulky čekají by to bylo přehlednější, ani by se tam pak nemusely psát komentáře, jen předpokládaný čas dokončení.
Takže stejná informace co tam je už teď, jen by s tím bylo víc práce.
Not gonna happen ;-)
víceméně, ale pro lidi co čekají na titulky o dost víc přehlednější.
Však to byl jen návrh ;)
megawir napsal(a):
Takže stejná informace co tam je už teď, jen by s tím bylo víc práce.
Not gonna happen ;-)
Taky si myslím.
Mě to prudí vypisovat už teď, tak to nedělám.
Navíc to přehledný je, beztak ti jsou procenta k ničemu, můžeš dělat titulky tejden stylem, že v pondělí uděláš 90% a v neděli zbylých 10% a uživatelům je tahle informace nakonec k ničemu, protože nakonec stejně chtějí vědět jen to, kdy bude hotovo. :)
Pro mě je důležitý, že vím, že se titulky překládají a předpokládaný čas dokončení, abych plus mínus věděla kdy přibližně budou. Protože procenta jsou vážně zavádějící, někde bylo 90% asi 5 dní. Toliko můj názor. :)
Tak nápad to není špatný, ale tohle lze napsat i do poznámky. Já to třeba tak občas dělám, takže si nemyslím, že by bylo potřeba to nějak rozšiřovat. Navíc jak píše xtomas252 většinu stejně hlavně zajímá, kdy už si titulky budou moct stáhnout a zbytek je jim jedno.
Seraphine313 napsal(a):
Tak většinou stejně měníš jen jednu hodnotu, což by se ani moc nezměnilo, akorát by místo jednoho boxu byly tři... a pro lidi, co na titulky čekají by to bylo přehlednější, ani by se tam pak nemusely psát komentáře, jen předpokládaný čas dokončení.
Asi máš zbytečné přebytky volného času a vymýšlíš fakt hovadiny. Navíc se dost dobře dle mého nedokážeš asi ztotožnit s běžným uživatelem, protože ty fakt potřebuješ vždycky něco extra. Nechápu, v čem by to bylo přehlednější??? Jen pro tebe zdržovačka - to už se tam může přidat čtvrtá kolonka "O kolik času mě připravilo vyplňování těchto tří kolonek -10 minut"
haroska napsal(a):
Asi máš zbytečné přebytky volného času a vymýšlíš fakt hovadiny. Navíc se dost dobře dle mého nedokážeš asi ztotožnit s běžným uživatelem, protože ty fakt potřebuješ vždycky něco extra. Nechápu, v čem by to bylo přehlednější??? Jen pro tebe zdržovačka - to už se tam může přidat čtvrtá kolonka "O kolik času mě připravilo vyplňování těchto tří kolonek -10 minut"
Tyjo, háro, nevím, co ti přelítlo přes nos... prostě jsem vyjádřil svůj návrh a ten byl většinou zamítnut, tak co řešíš? Od toho tu ta kolonka je, "Nápady a návrhy k webu".