Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Katschaba napsal(a):
Vypadá to hezky, ale na té druhé straně mi vždycky něco chybí :D Nemohl by tam Jon mít třeba Ducha? :-)
jo, celkem blbě se hledají obrázky, ze kterých by se to pozadí dalo udělat. použít ty půlhlavy se mi moc nechtělo, protože z toho mají něco jen lidé s velkým rozlišením. a najít dva kvalitní obrázky, které by tématicky ladily a daly se použít je taky celkem problém. aby to nebylo jako pěst na oko, měly by být obě strany takové obdobné, alespoň podobně barevně laděné.
BuBBleS napsal(a):
někdo mě poprosil ještě o další verzi doctora who s carlou.
takže: verze 3, verze 4, verze 5.
aby nebylo předoktorováno a měl by se vybrat jen jeden, osobně bych hlasoval pro poslední verzi 5...
ve verzi 3 je podle mě zbytečný šum (kvalitnější verzi obrázku jsem nenašel) a 4 nevím no.
U trojky máš recht, ale čtyřka mi příjde supr, protože je taková decentní a 5. je teda taky dobrý, to jako né že ne, ale já jsem takový decentnější člověk :)
Jen škoda, že jediné pozadí s Desátým Doctorem je takové...děsně světlé, nemám ráda moc světlé pozadí :)
Teď mám Helix a v podstatě díky, protože místo učení, kterou mám ve čtvrtek, čumim na pozadí a co chvíli chodim do nastavení a koukám co bych si tam dala teď :D
BuBBleS napsal(a):
no tak jsem něco zkusil. nevím, jaké budou ohlasy :)
verze 1 a verze 2.
Ten druhý je úplně parádní, jak jsem řekla výše, miluju decentní pozadí a tady překousnu i to, že to je světlé :D
BuBBleS napsal(a):
tak ještě další jsem vyšťoural, třeba se něco uchytí. projevte se taky jako hlas lidu, co byste si tady přáli, ať Fruika při výběru trochu obměkčíte :) tentokrát zaměřeno na dvojici tennant/smith.
verze 6 a verze 7.
Prepáč ale ja ti nepomôžem pretože sú obidva vynikajúce prvý je taký vážny a druhý naopak srandovný tie ich pohľady nemajú chybu :D
BuBBleS napsal(a):
tak ještě další jsem vyšťoural, třeba se něco uchytí. projevte se taky jako hlas lidu, co byste si tady přáli, ať Fruika při výběru trochu obměkčíte :) tentokrát zaměřeno na dvojici tennant/smith.
verze 6 a verze 7.
Co Fruika obměkčí? Flaška? Změkčovadlo? Protože oba jsou prostě...no...jak to jen říct...úžasný? Ale pokud bych musela vybrat jen jeden, tak...no...tak asi...asi sedmička, ale láme mi to srdce nad šestkou :D
Kaelee napsal(a):
Co Fruika obměkčí? Flaška? Změkčovadlo? Protože oba jsou prostě...no...jak to jen říct...úžasný? Ale pokud bych musela vybrat jen jeden, tak...no...tak asi...asi sedmička, ale láme mi to srdce nad šestkou :D
no taky bych si přál, aby tam Fruiko dal verzi 6 i 7, vyhovují mi oba. ale on je tady šéf :) já jsem rozhodně za rozšíření nabídky, ať je pořádně z čeho vybírat.
BuBBleS napsal(a):
no taky bych si přál, aby tam Fruiko dal verzi 6 i 7, vyhovují mi oba. ale on je tady šéf :) já jsem rozhodně za rozšíření nabídky, ať je pořádně z čeho vybírat.
Pozadí Doctor Who není nikdy dost! Beru všechny :3.
Tak BuBBles idem na tie seriály o ktorých som ti písal ;) Niektoré tu už aj sú, ale neviem presne ktoré všetky takže:
24, Alphas, Arrow, Castle, Continuum, Damages, Dexter, Eureka, Falling Skies, Fringe, Greys Anatomy, Grimm, Haven, Hawaii Five 0, Heroes, Chuck, Leverage, Lost, NCIS, Primeval, Prison Break, Revolution, Smallville, The 4400, The Mentalist, The Vampire Diaries, Touch, Warehouse 13, Almost Human, Agents of SHIELD, Teen Wolf, The Tomorrow People, 2 Broke Girls
To sú zatiaľ všetky čo ma napadli ja som ťa varoval, že ich bude veľa :D