Diskuzní fórum

Pozadí webu

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
14. 1. 2014 / 20:57:28 (před 10 roky)
off

To jsem si dovolil. Jsem si dovolil. Na ukázku. Ze své zahrádky, pár švestiček. Jestli se neurazíte.
Teda pár verzí pozadí k seriálu Fringe: verze 1, verze 2, verze 3, verze 4, verze 5.
Osobně bych chtěl všechny kromě 4 :)

Editováno: 1x | Naposledy: 14. 1. 2014 / 20:58:49
Kattharinna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 46 | Richard Hammond
14. 1. 2014 / 21:08:28 (před 10 roky)
off

Už jsem to tu psala, ale zkusím to znovu, třeba se mi přání vyplní :D Bylo by možné prosím udělat ke GoT pozadí s Daenerys a Cersei? Myslím dohromady :) Děkuju předem

Dear diary, a chipmunk asked me my name today. I told him it was Joe. That lie will haunt me forever.
BuBBleS
14. 1. 2014 / 21:54:21 (před 10 roky)
off
Kattharinna napsal(a):

Už jsem to tu psala, ale zkusím to znovu, třeba se mi přání vyplní :D Bylo by možné prosím udělat ke GoT pozadí s Daenerys a Cersei? Myslím dohromady :) Děkuju předem

verze 3.

phoebe.h2
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
14. 1. 2014 / 22:02:48 (před 10 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

To jsem si dovolil. Jsem si dovolil. Na ukázku. Ze své zahrádky, pár švestiček. Jestli se neurazíte.
Teda pár verzí pozadí k seriálu Fringe: verze 1, verze 2, verze 3, verze 4, verze 5.

Pěkný, tady bych si určitě vybrala. Nejvíc se mi líbí 5.

24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
14. 1. 2014 / 22:19:05 (před 10 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

Tak moc pěkné sú všetky a neviem či máš niečo proti Olivii lebo si ju z 1,2,5 verzi odrezal, aj tam pekne vidno končeky jej blond vlasov :D Ale nie dělám si srandu, ja viem že sa to niekde rozdeliť muselo :D

May the odds be ever in your favor.
BuBBleS
14. 1. 2014 / 22:27:44 (před 10 roky)
off
24ron24 napsal(a):

Tak moc pěkné sú všetky a neviem či máš niečo proti Olivii lebo si ju z 1,2,5 verzi odrezal, aj tam pekne vidno končeky jej blond vlasov :D Ale nie dělám si srandu, ja viem že sa to niekde rozdeliť muselo :D

Olivia je většinou uprostřed, což je trochu problém :) měl jsem jeden pěkný obrázek s ní, ale bohužel jsem nesehnal nic do páru.

24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
14. 1. 2014 / 22:30:20 (před 10 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

Olivia je většinou uprostřed, což je trochu problém :) měl jsem jeden pěkný obrázek s ní, ale bohužel jsem nesehnal nic do páru.

Veď to krava jedna nemohla ísť občas na bok aby si mohol odrezať Petera alebo Waltera :D :D :D

May the odds be ever in your favor.
Kattharinna
14. 1. 2014 / 23:04:01 (před 10 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

verze 3.

Díky moc :)

Dear diary, a chipmunk asked me my name today. I told him it was Joe. That lie will haunt me forever.
Kattharinna
14. 1. 2014 / 23:11:55 (před 10 roky)
off

Teď budu za debila a zeptám se jak je s nastavením tohohle pozadí od tebe? :D Musím počkat až bude přidáno, či jak? :)

BuBBleS
14. 1. 2014 / 23:25:01 (před 10 roky)
off
Kattharinna napsal(a):

Teď budu za debila a zeptám se jak je s nastavením tohohle pozadí od tebe? :D Musím počkat až bude přidáno, či jak? :)

musíš počkat, až bude přidáno (jestli bude přidáno).