Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Už jsem to tu psala, ale zkusím to znovu, třeba se mi přání vyplní :D Bylo by možné prosím udělat ke GoT pozadí s Daenerys a Cersei? Myslím dohromady :) Děkuju předem
Kattharinna napsal(a):
Už jsem to tu psala, ale zkusím to znovu, třeba se mi přání vyplní :D Bylo by možné prosím udělat ke GoT pozadí s Daenerys a Cersei? Myslím dohromady :) Děkuju předem
BuBBleS napsal(a):
To jsem si dovolil. Jsem si dovolil. Na ukázku. Ze své zahrádky, pár švestiček. Jestli se neurazíte.
Teda pár verzí pozadí k seriálu Fringe: verze 1, verze 2, verze 3, verze 4, verze 5.
Osobně bych chtěl všechny kromě 4 :)
Tak moc pěkné sú všetky a neviem či máš niečo proti Olivii lebo si ju z 1,2,5 verzi odrezal, aj tam pekne vidno končeky jej blond vlasov :D Ale nie dělám si srandu, ja viem že sa to niekde rozdeliť muselo :D
24ron24 napsal(a):
Tak moc pěkné sú všetky a neviem či máš niečo proti Olivii lebo si ju z 1,2,5 verzi odrezal, aj tam pekne vidno končeky jej blond vlasov :D Ale nie dělám si srandu, ja viem že sa to niekde rozdeliť muselo :D
Olivia je většinou uprostřed, což je trochu problém :) měl jsem jeden pěkný obrázek s ní, ale bohužel jsem nesehnal nic do páru.
BuBBleS napsal(a):
Olivia je většinou uprostřed, což je trochu problém :) měl jsem jeden pěkný obrázek s ní, ale bohužel jsem nesehnal nic do páru.
Veď to krava jedna nemohla ísť občas na bok aby si mohol odrezať Petera alebo Waltera :D :D :D
BuBBleS napsal(a):
verze 3.
Díky moc :)
Teď budu za debila a zeptám se jak je s nastavením tohohle pozadí od tebe? :D Musím počkat až bude přidáno, či jak? :)
Kattharinna napsal(a):
Teď budu za debila a zeptám se jak je s nastavením tohohle pozadí od tebe? :D Musím počkat až bude přidáno, či jak? :)
musíš počkat, až bude přidáno (jestli bude přidáno).