Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Když už jsi tak aktivní a úžasný grafik, myslíš, že bys zvládl něco na tma Simpsonovi. Přeci jen se už vysílá čtvrt století a je bezesporu nejznámější.
HonZajs000 napsal(a):
Když už jsi tak aktivní a úžasný grafik, myslíš, že bys zvládl něco na tma Simpsonovi. Přeci jen se už vysílá čtvrt století a je bezesporu nejznámější.
Na Simpsonovy jsem se díval mezi prvními. Nepodařilo se mi však najít kloudný podklady. Hledání ale ještě úplně nevzdávám.
BuBBleS napsal(a):
Na Simpsonovy jsem se díval mezi prvními. Nepodařilo se mi však najít kloudný podklady. Hledání ale ještě úplně nevzdávám.
A z tohohle bys to nevykouzlil? Líza, Marge a Maggie na jedné straně vs. Homer a Bart na druhé.
http://www.wallarc.com/wallpaper/view/105910
HonZajs000 napsal(a):
A z tohohle bys to nevykouzlil? Líza, Marge a Maggie na jedné straně vs. Homer a Bart na druhé.
http://www.wallarc.com/wallpaper/view/105910
no snad by stačilo něco takovýho.
BuBBleS napsal(a):
no snad by stačilo něco takovýho.
No vidíš. Geniální! :-)
HonZajs000 napsal(a):
No vidíš. Geniální! :-)
jen se mi trochu klepala ruka, když jsem dokresloval homerovi rameno, to bych možná předělal :D
edit: tak simpsonovi aktualizovaní.
BuBBleS napsal(a):
verze 1 verze 3
tyhle dvě se mi líbí, 1 možná víc, jen je škoda že je u ní pravá strana úplně prázdná, ve 3 to vyplňuje aspoň taxík
a co tohle:
El Barco
Person of Interest
Prison Break - ta stěna by byla ústřední, a když se na každou stranu umístí jedna fotka, tak by neměl být problém ani s velikostí. Třeba Linc a Mike, Mike a Sara, Sucre a Mike, T-Bag a John, já nevím
michael, sara, michael a sara, linc, sucre, sucre2, t-bag, c-note, john, bellick, michael a linc
Dík za to, že se na to třeba jenom podíváš.