Diskuzní fórum

Pozadí webu

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
29. 1. 2015 / 02:12:50 (před 9 roky)
off

hmm, a ja že myslíš TOTO :P ale to je jedno, tá moja je v max. rozlíšení 1280x720, tvoju som tiež nezohnal až v 1920x1080(prečítaj si novú poznámku, kt. som pridal do prvého príspevku :P) a aj keby, tak tam jednak dosť zavadzia názov(neviem, či by sa to dal odstrániť photoshopom) a aj keby, tak jeho "gebuľa" je strašne veľká, takže nepoužiteľné ako pozadie ;)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Editováno: 1x | Naposledy: 29. 1. 2015 / 02:13:40
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
29. 1. 2015 / 02:14:51 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

hmm, a ja že myslíš TOTO :P ale to je jedno, tá moja je v max. rozlíšení 1280x720, tvoju som tiež nezohnal až v 1920x1080(prečítaj si novú poznámku, kt. som pridal do prvého príspevku :P) a aj keby, tak tam jednak dosť zavadzia názov(neviem, či by sa to dal odstrániť photoshopom) a aj keby, tak jeho "gebuľa" je strašne veľká, takže nepoužiteľné ako pozadie ;)

A keď nájdem vhodnú, tak bude aj Mentalista? :D Gebuľa, že ťa huba nebolí :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Editováno: 1x | Naposledy: 29. 1. 2015 / 02:15:23
inekafe
29. 1. 2015 / 02:17:25 (před 9 roky)
off
phoboska napsal(a):

A keď nájdem vhodnú, tak bude aj Mentalista? :D Gebuľa, že ťa huba nebolí :D

no veď ako je napísané v príspevku, ak splní všetky podmienky pre vytvorenie pozadia, tak postúpi do ďalšieho procesu, kde sa rozhodne...no lenže v tom ďalšom procese záleží aj od originality samotnej fotky, jej vtipnosti, prípadne epickosti...alebo proste aby bola pekná :P ale už som jednu našiel, takže uvidíme, či tá prejde ;)

neprešli TÁTO a TÁTO, nič novšie a zároveň vhodné na pozadie som nenašiel...

Editováno: 1x | Naposledy: 29. 1. 2015 / 02:18:45
Nyx
29. 1. 2015 / 02:18:49 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

no veď ako je napísané v príspevku, ak splní všetky podmienky pre vytvorenie pozadia, tak postúpi do ďalšieho procesu, kde sa rozhodne...no lenže v tom ďalšom procese záleží aj od originality samotnej fotky, jej vtipnosti, prípadne epickosti...alebo proste aby bola pekná :P ale už som jednu našiel, takže uvidíme, či tá prejde ;)

Aha, tak ok :) A čo táto

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Nyx
29. 1. 2015 / 02:21:26 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

neprešli TÁTO a TÁTO, nič novšie a zároveň vhodné na pozadie som nenašiel...

To, že neprešli sa nečudujem, maximálne by tam bolo vidno potrubie, auto a kúsok lakťa :D

Editováno: 1x | Naposledy: 29. 1. 2015 / 02:21:56
inekafe
29. 1. 2015 / 02:27:21 (před 9 roky)
off
phoboska napsal(a):

To, že neprešli sa nečudujem, maximálne by tam bolo vidno potrubie, auto a kúsok lakťa :D

ach, ty si troll...to sú originálne obrázky a keď si pozadie ešte nerobila, tak tú fotku nevidíš v takom svetle, ako ja :P takto a takto vyzerali finálne verzie...ide o to, aby aj pri najmenších rozlíšeniach(let's say 1366x768 - štandard dnešných ntb) bolo vidieť aspoň tváre, resp. aby z tých pozadí aj ľudia s nižšími rozlíšeniami niečo mali...

//tie "originálne" pozadia sa sem len tak nepacnú, musia sa upraviť do určitého tvaru, rozmeru, rozlíšenia, etc...

//práve som dokončil 2 nové, z toho jedno si myslím určite prejde, takže zatiaľ chilluj a dám pak vědět ;D

//a tešiť sa môžu aj "chicágisti" :D Fire aj PD by snáď mali byť tiež...

Editováno: 4x | Naposledy: 29. 1. 2015 / 02:39:24
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
29. 1. 2015 / 10:58:01 (před 9 roky)
off

Dal by se nějak udělat TG?

inekafe
29. 1. 2015 / 11:23:57 (před 9 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Dal by se nějak udělat TG?

done, posunuté ďalej :)

//pak dám vědět, jestli něco prošlo nebo ne...predsalen to nie je "seriál", ale zase pozadia sú veľmi pekné :P

Editováno: 1x | Naposledy: 29. 1. 2015 / 11:24:40
Nyx
29. 1. 2015 / 11:45:15 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

ach, ty si troll...to sú originálne obrázky a keď si pozadie ešte nerobila, tak tú fotku nevidíš v takom svetle, ako ja :P takto a takto vyzerali finálne verzie...ide o to, aby aj pri najmenších rozlíšeniach(let's say 1366x768 - štandard dnešných ntb) bolo vidieť aspoň tváre, resp. aby z tých pozadí aj ľudia s nižšími rozlíšeniami niečo mali...

//tie "originálne" pozadia sa sem len tak nepacnú, musia sa upraviť do určitého tvaru, rozmeru, rozlíšenia, etc...

//práve som dokončil 2 nové, z toho jedno si myslím určite prejde, takže zatiaľ chilluj a dám pak vědět ;D

//a tešiť sa môžu aj "chicágisti" :D Fire aj PD by snáď mali byť tiež...

Troll, pche :) Mne sa tá prvá fotk páčila, škoda, že neprešla :D Každopádne sa teším, že to vidíš optimisticky, peace :D

inekafe
29. 1. 2015 / 11:56:45 (před 9 roky)
off
phoboska napsal(a):

Troll, pche :) Mne sa tá prvá fotk páčila, škoda, že neprešla :D Každopádne sa teším, že to vidíš optimisticky, peace :D

troll-a...troll-ica...troll-ka...troll-ienne...hmm, doesn't seem right, does it? :D