Diskuzní fórum

Pozadí webu

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
10. 2. 2015 / 00:05:27 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

@HonZajs&phoboska: tak už sa zase niečo rysuje, potrebuje to ešte zásah od ML a zajtra to snáď bude hotové, tak dúfam, že toto už prejde ;D

Myslím, že ak to prejde, tak budeme obaja happy :)

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
MichelleCZSP
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
11. 2. 2015 / 09:59:27 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

tak bolo pridaných 92 nových pozadí, môžte ich očekovať v nastaveniach ;) nové je aj The Killing 1 a Chuck - Killing malo predtým 2 rovnaké pozadia a Chuck bol dosť oničom, tak bol nahradený úplne...v každom prípade to je teraz na nejaký dlhší čas všetko, pozadí bolo vytvorených strašne veľa a už aj tak prešli obrovským sitom...v každom prípade sa tam veľa seriálov nedostalo, takže som vytvoril album, v kt. si tie seriály môžte pozrieť + sú tam aj také seriály, kt. tu síce už pozadia majú, ale aj tieto sú veľmi pekné :P kebyže je o niektoré pozadia z tohto albumu záujem, dajte mi vedieť cez súkromnú správu, ja si to budem značiť do Wordu a pri najbližšom pridávaní pozadí ich môžem znova poslať na schválenie, možno na druhýkrát prejdú ;) stále samozrejme môžte pridávať aj návrhy na seriály, kt. nie sú ani medzi aktuálnymi pozadiami, ani medzi tými v albume...tie seriály, kt. napríklad navrhovala Kahlan už sú hotové, ale na schválenie pôjdu až v ďalšom kole, kt. však nemáme čakať najbližší mesiac či dva :P takže dovtedy si budem pozadia iba zbierať a potom ich zase pošlem naraz Frujkovi...

album je TU + zvlášť je pozadie k You're the Worst, kt. sa nejakým zázračným spôsobom neuploadlo do albumu :P

super, to jsem opravdu nečekala... ještě bych přidala Agents of Shield např. nebo např. best for me a Forever group photo nebo my favorite and the last one

Ride or Die
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
11. 2. 2015 / 10:35:16 (před 9 roky)
off
MichelleCZSP napsal(a):

super, to jsem opravdu nečekala... ještě bych přidala Agents of Shield např. nebo např. best for me a Forever group photo nebo my favorite and the last one

asi takto - k Agents of Shield bolo asi 5-6 pozadí, aj skupinové, aj neskupinové, ale rovno ti píšem, že skupinovky ani nemá zmysel robiť :P ak tam je natlačených viac ako 4-5 ľudí, tak to nie je ani veľmi pekné...ideál je jeden človek napravo, druhý naľavo...prípadne ešte keby boli max. 4, tak sa to dá...takže z tých Agents of SHIELD nič nebude, navyše tie fotky, čo si poslala, by sa ani nedali použiť ako pozadie...to s tým autom je najhoršie, tam by to auto museli byť rozpolené a to by nevyzeralo pekne...z tej druhej fotky som sa už pokúšal robiť pozadie, ale tiež sa z toho nič moc nedá vymyslieť...a navyše sú v tom postavy strašne malé :P ale z tej prvej fotky by sa možno niečo dalo spraviť, tak to skúsim nájsť vo väčšom rozlíšení a dám vedieť...z Forever z tej 2ky skúsim niečo spraviť...tá jednotka nie je tiež škaredá, len škoda, že im za nich nedali nejaké umelo vytvorené pozadie, takto to je také moc fádne...ale aj tak 1 pozadie stačí k takémuto seriálu, kt. tu už pár o mesiacov nebude :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
MichelleCZSP
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
11. 2. 2015 / 19:29:48 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

asi takto - k Agents of Shield bolo asi 5-6 pozadí, aj skupinové, aj neskupinové, ale rovno ti píšem, že skupinovky ani nemá zmysel robiť :P ak tam je natlačených viac ako 4-5 ľudí, tak to nie je ani veľmi pekné...ideál je jeden človek napravo, druhý naľavo...prípadne ešte keby boli max. 4, tak sa to dá...takže z tých Agents of SHIELD nič nebude, navyše tie fotky, čo si poslala, by sa ani nedali použiť ako pozadie...to s tým autom je najhoršie, tam by to auto museli byť rozpolené a to by nevyzeralo pekne...z tej druhej fotky som sa už pokúšal robiť pozadie, ale tiež sa z toho nič moc nedá vymyslieť...a navyše sú v tom postavy strašne malé :P ale z tej prvej fotky by sa možno niečo dalo spraviť, tak to skúsim nájsť vo väčšom rozlíšení a dám vedieť...z Forever z tej 2ky skúsim niečo spraviť...tá jednotka nie je tiež škaredá, len škoda, že im za nich nedali nejaké umelo vytvorené pozadie, takto to je také moc fádne...ale aj tak 1 pozadie stačí k takémuto seriálu, kt. tu už pár o mesiacov nebude :D

díky za každou snahu, a věřím tomu, že se forever, ještě udrží ;) jsem optimista :D

Ride or Die
Teresa H.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
12. 2. 2015 / 15:01:03 (před 9 roky)
off

Dobrý den, můžu se zeptat, jak to vypadá s pozadím k seriálu Tanenčí akademie :) Už jsem se tu ptala, zdali by se dalo vytvořit :) Tak jsem se chtěla zeptat, jestli bylo schváleno, nebo ne. Děkuji :)

Lily Downfall
inekafe
12. 2. 2015 / 15:06:52 (před 9 roky)
off
Teresa H. napsal(a):

Dobrý den, můžu se zeptat, jak to vypadá s pozadím k seriálu Tanenčí akademie :) Už jsem se tu ptala, zdali by se dalo vytvořit :) Tak jsem se chtěla zeptat, jestli bylo schváleno, nebo ne. Děkuji :)

ako som písal niekde na predchádzajúcej stránke, bolo schválených a nahodených 92 pozadí, ďalšia "várka" bude nahodená keď tak až o nejaké 2-3 mesiace...a taktiež to pozadie nie je ničím originálne a o seriáli som počul prvýkrát, takže dosť pochybujem, že by bolo schválené...takže ho ani radšej neočakávaj :P

Teresa H.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
12. 2. 2015 / 15:20:17 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

ako som písal niekde na predchádzajúcej stránke, bolo schválených a nahodených 92 pozadí, ďalšia "várka" bude nahodená keď tak až o nejaké 2-3 mesiace...a taktiež to pozadie nie je ničím originálne a o seriáli som počul prvýkrát, takže dosť pochybujem, že by bolo schválené...takže ho ani radšej neočakávaj :P

Nevadí, i tak děkuji :)

Lily Downfall
inekafe
12. 2. 2015 / 15:22:11 (před 9 roky)
off
Teresa H. napsal(a):

Nevadí, i tak děkuji :)

kebyže nájdeš nejaké pekné obrázky vo vysokom rozlíšení, stačí mi to poslať do správy alebo sem do fóra a pozriem sa na to, ale hľadal som aj cez Google rôznymi spôsobmi a nič vo vysokom rozlíšení a dobrej kvalite som nemohol nájsť :P ale existujú možno aj nejaké fanstránky, kde sú nejaké fanmade obrázky, tak kebyže niečo nájdeš, pošli linky a pozriem sa na to :)

fandapcd
Dlouholetý uživatel | Cool level: 30 | Nathan Ford
19. 2. 2015 / 16:16:35 (před 9 roky)
off

Šlo by tohle http://www.farfarawaysite.com/section/lostgirl/gallery3/gallery1/hires/35.jpg
na pozadí? :)

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
19. 2. 2015 / 16:23:32 (před 9 roky)
off

Zbohom Constantine :'(
Vzhľadom na to, že z momentálneho pozadia vidím akurát tak tú búdku, idem si teda kúpiť zmenu pozadia. Som zvedavá, aké prešli a aké si vyberiem, potom ich určite ešte pochválim :)