Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Lill napsal(a):
Zbohom Constantine :'(
Vzhľadom na to, že z momentálneho pozadia vidím akurát tak tú búdku, idem si teda kúpiť zmenu pozadia. Som zvedavá, aké prešli a aké si vyberiem, potom ich určite ešte pochválim :)
dammit :D keď už prešlo aj to druhé z Better Call Saul, tak som dúfal, že to bude nastavené ako primárne :D nevadí, tak proste to s búdkou bude iba pre ľudí s vysokým rozlíšením obrazovky :D tak isto boli pridané 2x Mentalista, 2ka odo mňa - aj napriek vysokému rozlíšeniu bola kvalita fotky trochu slabšia, ale zrejme to bolo najvhodnejšie, keďže to Fruiko vybral a teda mentalisti aspoň niečo majú :D 1ka je, ak som to dobre pochopil, od ragelly, takže za to prípadne ďakujte jej...aj keď teda je to niečo podobné ako s tou búdkou u Better Call Saul - je vidieť ledva necelé Patrickove oko a necelé smajlíkove oko + pätina smajlíkového úsmevu :D takže opäť iba pre vysoké rozlíšenie...a ešte som si všimol, že pribudlo moje Powers a The Walking Dead 3ka :) Rick&Daryl <3 :D
//akurát ma mrzí, že Frujko nepridal moje Game of Thrones...Daenerys, ser Jorah a dráčik :D mám na mysli toto ;D
inekafe napsal(a):
tak isto boli pridané 2x Mentalista, 2ka odo mňa - aj napriek vysokému rozlíšeniu bola kvalita fotky trochu slabšia, ale zrejme to bolo najvhodnejšie, keďže to Fruiko vybral a teda mentalisti aspoň niečo majú :D
It's like the best early christmas gift ever :D ĎAKUJEM
inekafe napsal(a):
dammit :D keď už prešlo aj to druhé z Better Call Saul, tak som dúfal, že to bude nastavené ako primárne :D nevadí, tak proste to s búdkou bude iba pre ľudí s vysokým rozlíšením obrazovky :D tak isto boli pridané 2x Mentalista, 2ka odo mňa - aj napriek vysokému rozlíšeniu bola kvalita fotky trochu slabšia, ale zrejme to bolo najvhodnejšie, keďže to Fruiko vybral a teda mentalisti aspoň niečo majú :D 1ka je, ak som to dobre pochopil, od ragelly, takže za to prípadne ďakujte jej...aj keď teda je to niečo podobné ako s tou búdkou u Better Call Saul - je vidieť ledva necelé Patrickove oko a necelé smajlíkove oko + pätina smajlíkového úsmevu :D takže opäť iba pre vysoké rozlíšenie...a ešte som si všimol, že pribudlo moje Powers a The Walking Dead 3ka :) Rick&Daryl <3 :D
//akurát ma mrzí, že Frujko nepridal moje Game of Thrones...Daenerys, ser Jorah a dráčik :D mám na mysli toto ;D
No vidíš a to se mi zrovna líbilo. Posíláš moc souborů a pak je v tom bordel. :-) hezky si to rozmysli dopředu a pošli jeden. :-)
To druhé z Arrowa je dobré, len tiež ich moc nevidím celých, ale tak väčšiu časť z nich mám. Arrow/Flash je tiež super. K Hart of Dixie by sa mi na druhú stranu hodil ešte Wade. Leverage je tiež super, práve moje dve obľúbené postavy, len škoda, že mám zlé rozlíšenie a tiež vidím z nich len polku :D Moonlight je tiež riadne dobrý, zo SPN sa mi najviac páči prvá verzia (len zase to rozlíšenie).
Prešla som si všetky moje seriály a väčšina sa mi páčila, ale nakoniec som skončila pri Constantinovi, lebo to pozadie je super a hlavne ho vidím celého :D Ale inak good job!
Veronica a Logan z VM by tiež neboli zlí.. :)
@Lill: Leverage nie je moje, to robil ešte dávno myslím Bubbles, len pre info :)
@Frujko: never too late, my friend, never too late :D a ono to v podstate bolo v jednom súbore(Powers, Daredevil, Better Call Saul, Game of Thrones, Penny Dreadful), akurát Mentalistu som dorábal neskôr a zvlášť, preto som potom poslal ďalší archív a Better Call Saul z dneška je preto, lebo som našiel nové obrázky, kt. predtým neboli :D
jo a ešte pre @Lill: ak sa ti zdá, že vidíš z Arrowa 2 málo, tak si skús nastaviť Breaking Bad 2ku, mimochodom, nie moja práca ;D
fandapcd napsal(a):
Šlo by tohle http://www.farfarawaysite.com/section/lostgirl/gallery3/gallery1/hires/35.jpg
na pozadí? :)
close, closer, even closer :D
Tak skomentovala som ich dokopy. A nenapísala som, že z Arrowa vidím málo, iba že ich nevidím celých. Ale hej, je to lepšie ako vidieť polovicu oka :D
v pohode, to je tak pre všetkých do budúcna, ak sa vám nebude páčiť, že tam nie je vidieť pri menších rozlíšeniach celá postava alebo tak, tak si nastavte Breaking Bad 2ku a potom kecajte ;D užívatelia s vyššími rozlíšeniami sa nám teraz asi smejú za obrazovkami :D :D
inekafe napsal(a):
@Frujko: never too late, my friend, never too late :D a ono to v podstate bolo v jednom súbore(Powers, Daredevil, Better Call Saul, Game of Thrones, Penny Dreadful), akurát Mentalistu som dorábal neskôr a zvlášť, preto som potom poslal ďalší archív a Better Call Saul z dneška je preto, lebo som našiel nové obrázky, kt. predtým neboli :D
Nope. V tom archívu žádný Draci nejsou. Je tam 4x BCS, Dardevil, Powers a TWD. Muselo být někde jinde.
Fruiko napsal(a):
Nope. V tom archívu žádný Draci nejsou. Je tam 4x BCS, Dardevil, Powers a TWD. Muselo být někde jinde.
jop, sorry, moja chyba, bol v inom archíve a zrejme sa ti stratil v tej mojej záplave mailov :D tak som to preposlal ešte raz, bolo mi divné, že prečo si mi nepridal tých Vikingov v. 2 :D