Diskuzní fórum

Pozadí webu

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
28. 5. 2015 / 21:26:51 (před 9 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

Zkusil jsem Daredevila.

Vyzerá to veľmi dobre :)

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
28. 5. 2015 / 21:27:21 (před 9 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

Zkusil jsem Daredevila.

Ty tajne čítaš správy? :)) Práve niečo takéto som chcela, je to super a dúfam, že sa to dostane do ponuky :)

BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
28. 5. 2015 / 21:37:49 (před 9 roky)
off

Ještě verze 2 s Kingpinem.

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
28. 5. 2015 / 21:38:08 (před 9 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

Zkusil jsem Daredevila.

Tak tohle chci! :-D Snad to projde. :-)

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
28. 5. 2015 / 22:09:24 (před 9 roky)
off
ševča napsal(a):

Sleepy Hollow by mohlo mít působivé pozadí, ale neměním ho, tak nevím, jestli je v nabídce.

Jedno nejaké staršie tu je, ale iba pre HDčkárov. :D My "obyčajní" s rozlíšením 1366x768 vidíme len pravé Ichabodove oko a ľavé oko Millsovej. :'D

Toho prvého Daredevila od Bubblesa som spravil skoro tak isto, len som použil opačné polovičky. :D Lebo na tej, kde je bez tej masky, tak je aj zakrvavený viac. :) Ale je to strašne veľké, tak neviem. Takto to vyzerá. :P Keby sa dali nájsť vzdialenejšie obrázky, bolo by to lepšie, ale ja osobne som nenašiel, tak ešte skúsim pohľadať. To druhé som robil ešte mesiac dozadu, ale namiesto toho vľavo som tam dal tú ryšavku. :D Ale Fruikovi sa to nepáčilo, ale nedivím sa, ani mne sa to moc nepáči, takže. :D A navyše takto to vyzerá, takže minimálne by to ešte bolo treba šupnúť viac do stredu. Proste sa musí rátať s tým, že v dnešnej dobe nemajú všetci HD rozlíšenie, najmä my, čo máme notebooky, a predpokladám, že takých je tu väčšina. :P

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
28. 5. 2015 / 22:14:33 (před 9 roky)
off

Trochu menšie by asi bolo fajn, ale zase veľa pozadí je tu ešte "horších" (myslené, že to vidím ešte väčšie), tak ten DD by sa celkom dal prežiť.. :)

inekafe
28. 5. 2015 / 22:28:12 (před 9 roky)
off
Lill napsal(a):

Trochu menšie by asi bolo fajn, ale zase veľa pozadí je tu ešte "horších" (myslené, že to vidím ešte väčšie), tak ten DD by sa celkom dal prežiť.. :)

Veď ako hej, zlé nie je, to vôbec nie. :) Aj keď väčšina tých "väčších" pozadí je ešte zrejme zo začiatkov, pretože v tej mojej "várke" nikdy neboli až takéto extrémy, že je vidieť ledva oko. :D Bolo tam pár väčších, ale vždy som sa snažil to tak spraviť, aby bolo čo najviac vidieť. Ale takým vyslovene obrovským som sa snažil vždy vyhýbať. :P Ak by sa neobjavil nejaký lepší obrázok, tak určite toho Daredevila posunieme Fruikovi. :)

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
28. 5. 2015 / 22:30:03 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

Veď ako hej, zlé nie je, to vôbec nie. :) Aj keď väčšina tých "väčších" pozadí je ešte zrejme zo začiatkov, pretože v tej mojej "várke" nikdy neboli až takéto extrémy, že je vidieť ledva oko. :D Bolo tam pár väčších, ale vždy som sa snažil to tak spraviť, aby bolo čo najviac vidieť. Ale takým vyslovene obrovským som sa snažil vždy vyhýbať. :P Ak by sa neobjavil nejaký lepší obrázok, tak určite toho Daredevila posunieme Fruikovi. :)

toho prvého Daredevila, kde je len Matt si prosím =D

Gallifrey fall no more!
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
28. 5. 2015 / 22:48:59 (před 9 roky)
off

A nešlo by udělat pozadí k k Justified? :)

Hold the Door!
Editováno: 1x | Naposledy: 28. 5. 2015 / 22:49:48
inekafe
29. 5. 2015 / 01:36:59 (před 9 roky)
off
Kahlan napsal(a):

toho prvého Daredevila, kde je len Matt si prosím =D

A budeš ho mať. :) Tak som nakoniec našiel potrebné materiály v potrebnej kvalite a spravil som to trošku vzdialenejšie a už to teda vyzerá veľmo dobre. ;) Tvár sa akurát zmestí do daného priestoru, viď tu na screene. :P Musel som sa s tým síce piplať, pretože v origináli bola verzia s okuliarmi posunutá trochu viac nahor (Bubbles si to zrejme nevšimol a preto to vo svojej verzii nedorovnal), tak som im musel "dorovnávať brady", ale výsledok je podľa mňa pekný a stojí to za to, takže snáď budete spokojní a snáď to Fruiko schváli.

Verzia 1
Verzia 2

Verzia 1 je podobná ako Bubblesova, len z väčšej vzdialenosti a s dorovnanými tvárami, verzia 2 má vymenené tváre. Mne osobne sa viac páči tá 2. verzia, a to zo 4 jednoduchých dôvodov:

1. krvavé hánky sú epickejšie
2. krvavá pera je epickejšia
3. krvavá hrana čela je epickejšia
4. je vidieť, že na tej fotke s okuliarmi sa tak potmehúdsky uškŕňal a v tej verzii 1 je to dosť vidieť na pravej strane... a mňa osobne to "ruší"... vo verzii 2 je ten úškrn oveľa miernejší a tým pádom to lepšie splýva s pravou polovicou pozadia... ale tak to je len môj osobný názor, vy budete mať možno iný :)

Editováno: 2x | Naposledy: 29. 5. 2015 / 01:39:12