Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
inekafe napsal(a):
...
Ty si celý epický :)
Mne sa páči aj Verzia 1, je to taký kontrast s tým úškrnom, akože jeho denná/nočná stránka, ale ktorákoľvek sa schváli, tak si ho dám. Kedy sa to bude schvaľovať? Constantine už čaká na výmenu :D
inekafe napsal(a):
...
Jsi borec. :-)
La.Volpe napsal(a):
inekafe na Hrad!
Fruiko je všemocný, takže ak bude chcieť, môže schváliť aj obe verzie. :D A vy si nastavíte tú s "potmehúdskym úškrnom" a ja keď začnem sledovať Daredevila, tak zase tú epickejšiu. ;D
No veď dal som termín do konca budúceho týždňa, že dovtedy píšte prípadné návrhy a ja sa na to skúsim pozrieť, príp. aj Bubbles, ak by sa mu chcelo, môže pomôcť. Potom, keď to budem mať všetko spracované, tak mu to naraz pošlem. :P
Ak by ste mali nejaké konkrétne návrhy, ako mala napr. Lill s tým Daredevilom, tak stačí napísať, poslať fotky/obrázky, mená postáv, whatever, čo si tam predstavujete a uvidíme, či z toho niečo vylezie...
Tak posledný krát oživujem túto tému pred pridávaním novým pozadí. Prípadné návrhy môžete dávať ešte dajme tomu do soboty, počas soboty a nedele dorobím všetko a pošlem na schválenie. Zatiaľ mám pripravených okolo 50 pozadí z celkových 200 návrhov + mám ešte veľa pripravených obrázkov na tvorbu + pridám aj pár pozadí, kt. minule neprešli a boli veľmi pekné. :) Z toho, čo som teraz robil a sú to jedny z tých krajších pozadí, resp. mne sa veľmi páčia, napr. Daredevil 1 a Daredevil 2, ďalej Tomorrow People, Suits, Spartacus, Hell on Wheels, Forever, Halt and Catch Fire 1, Halt and Catch Fire 2, House of Lies, Bates Motel...
Inak z návrhov som všetko prešiel, k väčšine sa dalo aspoň niečo 1 pekné spraviť, k niektorým nie... Nebudem to tu vymenovávať konkrétne, aj tak neovplyvním, či to bude schválené. ;)
Forever
Zdravím, nešla by udělat i nějaká pozadí na Grey´s anatomy, prosím :)? Na to, že už běží dvanáctý rok, je to celkem dost škoda, že tu není ani jedno - a nahrazovat ho pozadím Scrubs už mi nestačí :D...
Šel by někdy Red Dwarf? Díky :)
Doufám, že se někdy dočkáme Ashe nebo Galavanta.
Vidím, že máte 2 pozadia pre SAO, ale bez Kirita....????
Z týchto by nešlo niečo vyrobiť?
http://cdn.playbuzz.com/cdn/27d245f7-85de-41ea-bdd8-aa950545e523/3e59ca31-79a2-4cf7-848d-0b8159de32fc.jpg
http://images6.fanpop.com/image/photos/34900000/sword-art-online-sword-art-online-fans-34959042-2048-1152.jpg