Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Hurvi napsal(a):
Vidím, že máte 2 pozadia pre SAO, ale bez Kirita....????
Z týchto by nešlo niečo vyrobiť?
http://cdn.playbuzz.com/cdn/27d245f7-85de-41ea-bdd8-aa950545e523/3e59ca31-79a2-4cf7-848d-0b8159de32fc.jpg
http://images6.fanpop.com/image/photos/34900000/sword-art-online-sword-art-online-fans-34959042-2048-1152.jpg
Jak bez Kirita, je tam! No dobre je to GGO verzia dievčaťa, ale je tam!! :DD Buď rád, že máš vôbec tohle ;) Len moja iniciátiva sa o to zaslúžila Tomovi sa do toho moc nechcelo a šéfovi Fruikovi už vôbec pokiaľ viem ;) :DD Ja som dal žiadosť o tie všetky 4 anime či koľko ich tu je, inak by neboli žiadne :P Ja by som mal určite záujem o ďalšie, ale bohužiaľ tohle nie je stránka o anime, ale sa pridali ďalší ľudia, možno by to šéf povolil ;)
Nahodené nové pozadia:
Agents of SHIELD verzia 2 a 3, Beauty and the Beast, Galavant, Gotham verzia 2, Hannibal verzia 2, iZombie, Killjoys, LaO: SVU verzia 2, Legends of Tomorrow, Luther, Mad Men verzia 1 a 2, Newsroom, Nikita verzia 1 a 2, Orphan Black, Revolution verzia 1 a 2, Scandal, Sons of Anarchy verzia 2, X Files, Zoo
inekafe napsal(a):
Nahodené nové pozadia:Agents of SHIELD verzia 2 a 3, Galavant, X Files,
I love you man :*
phoboska napsal(a):
To víme dávno ;)
inekafe napsal(a):
Nahodené nové pozadia:
Agents of SHIELD verzia 2 a 3, Beauty and the Beast, Galavant, Gotham verzia 2, Hannibal verzia 2, iZombie, Killjoys, LaO: SVU verzia 2, Legends of Tomorrow, Luther, Mad Men verzia 1 a 2, Newsroom, Nikita verzia 1 a 2, Orphan Black, Revolution verzia 1 a 2, Scandal, Sons of Anarchy verzia 2, X Files, Zoo
Páni bro, jseš kráľ! ;) Tímovka SHIELD aj Gotham sú super, potom pre moje mužské oči samozrejme jednoznačne vedú pozadia Nikity. Ale víťaz je proste Legends of Tomorrow, to už je pastva pre oči. Ale Nikita tam určite pôjde akonáhle bude maratón seriálu ;)
24ron24 napsal(a):
To víme dávno ;)
Poznáš ma dobre :D
inekafe napsal(a):
Nahodené nové pozadia:
Moc děkuji! :-)
Blázen z Jericha napsal(a):
Galavant a X-files nemají chybu. Krása.
Vďaka, som rád, že sa páčia. :)
phoboska napsal(a):
Oh, stop it, you! ^_^
24ron24 napsal(a):
Páni bro, jseš kráľ! ;) Tímovka SHIELD aj Gotham sú super...
Vďaka, snažím sa. :)
spike napsal(a):
Moc děkuji! :-)
Nie je zač. :)
Som rád, že ste spokojní a určite časom zase pribudne niečo nové, stále je kopa seriálov, ktorá by si to určite zaslúžila, ale nedá sa ku každému vždy nájsť niečo vhodné a (najmä pri starších kúskoch) kvalitné. Plus tu máme stovky noviniek každý rok, takže... :D
Na SZ sa mi táto vychytávka zmeny pozadia neuveriteľne páči, oživí to, ehm, "pracovnú plochu" nás serialzoňákov a tak. :D A čo si budeme klamať, keď idem od notebooku preč a nechávam ho zapnutý, tak nenechám si otvorený fádny Gmail alebo zasekaný Facebook, ale práve SZ s nejakým super pozadím. :'D
inekafe napsal(a):
Nahodené nové pozadia:
Krása, díky :')