Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Bývam stále prihlásená, takže neviem, odkedy je nastavené LoT ako defaultné pozadie, ale vyzerá to cool :) Captain Cold ♥ (asi na chvíľku zmením Daredevila :D)
Ak by sa dalo pridať ešte jedno pozadie The 100, tak by to bolo úplne super. Poprosím tam zahrnúť Marcusa Kanea, ďakujem :D
phoboska napsal(a):
Ak by sa dalo pridať ešte jedno pozadie The 100, tak by to bolo úplne super. Poprosím tam zahrnúť Marcusa Kanea, ďakujem :D
Ooo, za to se přimlouvám! Teda, né že bych neměla imrvére dilema jaké pozadí si tam dát, páč jich je tolik super, ale taková Stovka s Marcusem...mlask :D
Kaelee napsal(a):
Ooo, za to se přimlouvám! Teda, né že bych neměla imrvére dilema jaké pozadí si tam dát, páč jich je tolik super, ale taková Stovka s Marcusem...mlask :D
Amen to that :D
Nejaké nové nápady, návrhy, žiadosti atď.? ;)
La.Volpe napsal(a):
Jop ;D Aspoň pár by jich vyjít mohlo. Předem díky :)
Power, Penny Dreadful, Ray Donovan, Tyrant, How to Get Away with Murder, Leftovers, Outlander, The Strain, Turn, Wayward Pines, Poldark, The Musketeers, Black Sails.
k Poldark a Musketeers sa pridávam aj ja =D
inekafe napsal(a):
Stargate pls
inekafe napsal(a):
Z těch dosud nejmenovaných třeba Mr. Robot nebo Limitless... Když už mi ho zruší, tak ho chci mít aspoň v téhle podobě. :-D A nevím, jaká je dostupnost rozumných materiálů, ale nešla by udělat alternativní verze PoI? Těm "odrazům ve vodě" zrovna nefandím. :-D
La.Volpe napsal(a):
Jop ;D Aspoň pár by jich vyjít mohlo. Předem díky :)
Power, Penny Dreadful, Ray Donovan, Tyrant, How to Get Away with Murder, Leftovers, Outlander, The Strain, Turn, Wayward Pines, Poldark, The Musketeers, Black Sails.
Za Penny Dreadful sa prihováram aj ja :)
Malá ukážka z toho, čo sa pripravuje:
Jedna, dva, tri, štyri, päť, šesť, sedem, osem...
Tak ak máte ešte nejaké nápady, návrhy, žiadosti, píšte čím skôr. ;)
Prebehol som zbežne žiadosti spätne do minulosti, takže nič nezostáva ignorované, len niekedy sa pozadie neprebije až do finálneho výberu (ak nie je až také super) a niekedy zase nie je skoro fakt nič použiteľné, aj keď to sa už stáva málokedy... Len, aby ste teda vedeli. :)