Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
inekafe napsal(a):
Malá ukážka z toho, čo sa pripravuje:
Jedna, dva, tri, štyri, päť, šesť, sedem, osem...
Tak ak máte ešte nejaké nápady, návrhy, žiadosti, píšte čím skôr. ;)
Prebehol som zbežne žiadosti spätne do minulosti, takže nič nezostáva ignorované, len niekedy sa pozadie neprebije až do finálneho výberu (ak nie je až také super) a niekedy zase nie je skoro fakt nič použiteľné, aj keď to sa už stáva málokedy... Len, aby ste teda vedeli. :)
tú štvorku beriem =D a pri tom Poldarkovi, by som vymenila tú babu =D
inekafe napsal(a):
Prebehol som zbežne žiadosti spätne do minulosti, takže nič nezostáva ignorované, len niekedy sa pozadie neprebije až do finálneho výberu (ak nie je až také super) a niekedy zase nie je skoro fakt nič použiteľné, aj keď to sa už stáva málokedy... Len, aby ste teda vedeli. :)
Kahlan napsal(a):
Za? Ja tie seriály nesledujem všetky, tak to robím z obrázkov a promo fotiek, čo sú na nete. :D Toto je podľa Wiki jeho láska z mládí, ku ktorej sa vrátil po vojne či čo, nie? :D Tak ak chceš niekoho iného, musíš byť konkrétna...
inekafe napsal(a):
Za? Ja tie seriály nesledujem všetky, tak to robím z obrázkov a promo fotiek, čo sú na nete. :D Toto je podľa Wiki jeho láska z mládí, ku ktorej sa vrátil po vojne či čo, nie? :D Tak ak chceš niekoho iného, musíš byť konkrétna...
on sa chcel k nej vrátiť, len ona už bola s iným (jeho bratrancom myslím) =D za Demelzu http://shinynewbooks.co.uk/wp-content/uploads/2015/04/poldark2-jpg.jpg jeho súčasná láska =D
inekafe napsal(a):
Super, je tam aj PD, ale kde mám The 100 s Marcusom (s bradou)? :D
phoboska napsal(a):
Super, je tam aj PD, ale kde mám The 100 s Marcusom (s bradou)? :D
Vieš čo, lebo sa mi strašne chce uploadovať cez 100 pozadí. :DD A s bradou aj tak nebude, má iba jednu promo fotku a tá je na houby, nedala sa na nič rozumné použiť... Ale pozadie s ním a tou jeho kočkou máš... :P
inekafe napsal(a):
Vieš čo, lebo sa mi strašne chce uploadovať cez 100 pozadí. :DD A s bradou aj tak nebude, má iba jednu promo fotku a tá je na houby, nedala sa na nič rozumné použiť... Ale pozadie s ním a tou jeho kočkou máš... :P
Nevravím, že máš uploadovať 100 pozadí, ale tú Stovku si mohol dať :D Čo to? Pozadie s ním mám? Už je nahodené?
phoboska napsal(a):
Nevravím, že máš uploadovať 100 pozadí, ale tú Stovku si mohol dať :D Čo to? Pozadie s ním mám? Už je nahodené?
Kdeže, nahodenie je špeciálne naplánované. ;) Vyčkaj času... :D A nechcelo sa mi ho nahadzovať ako ukážku, keďže si ho chcela s bradou, také sa vytvoriť nedá, tak som nechcel dráždiť hada bosou nohou. ;DD
inekafe napsal(a):
Kdeže, nahodenie je špeciálne naplánované. ;) Vyčkaj času... :D A nechcelo sa mi ho nahadzovať ako ukážku, keďže si ho chcela s bradou, také sa vytvoriť nedá, tak som nechcel dráždiť hada bosou nohou. ;DD
Múdro, múdro :) Škoda toho, že tam nebude mať bradu, ale keď nieto fotky, tak sa musím prispôsobiť :*