Diskuzní fórum

Pozadí webu

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
19. 5. 2016 / 19:46:28 (před 8 roky)
off
inekafe napsal(a):

Malá ukážka z toho, čo sa pripravuje:

Jedna, dva, tri, štyri, päť, šesť, sedem, osem...

Tak ak máte ešte nejaké nápady, návrhy, žiadosti, píšte čím skôr. ;)

Prebehol som zbežne žiadosti spätne do minulosti, takže nič nezostáva ignorované, len niekedy sa pozadie neprebije až do finálneho výberu (ak nie je až také super) a niekedy zase nie je skoro fakt nič použiteľné, aj keď to sa už stáva málokedy... Len, aby ste teda vedeli. :)

tú štvorku beriem =D a pri tom Poldarkovi, by som vymenila tú babu =D

Gallifrey fall no more!
Kahlan
19. 5. 2016 / 19:46:28 (před 8 roky)
off
inekafe napsal(a):

Prebehol som zbežne žiadosti spätne do minulosti, takže nič nezostáva ignorované, len niekedy sa pozadie neprebije až do finálneho výberu (ak nie je až také super) a niekedy zase nie je skoro fakt nič použiteľné, aj keď to sa už stáva málokedy... Len, aby ste teda vedeli. :)

Gallifrey fall no more!
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
19. 5. 2016 / 19:52:24 (před 8 roky)
on
Kahlan napsal(a):

Za? Ja tie seriály nesledujem všetky, tak to robím z obrázkov a promo fotiek, čo sú na nete. :D Toto je podľa Wiki jeho láska z mládí, ku ktorej sa vrátil po vojne či čo, nie? :D Tak ak chceš niekoho iného, musíš byť konkrétna...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Kahlan
19. 5. 2016 / 20:34:17 (před 8 roky)
off
inekafe napsal(a):

Za? Ja tie seriály nesledujem všetky, tak to robím z obrázkov a promo fotiek, čo sú na nete. :D Toto je podľa Wiki jeho láska z mládí, ku ktorej sa vrátil po vojne či čo, nie? :D Tak ak chceš niekoho iného, musíš byť konkrétna...

on sa chcel k nej vrátiť, len ona už bola s iným (jeho bratrancom myslím) =D za Demelzu http://shinynewbooks.co.uk/wp-content/uploads/2015/04/poldark2-jpg.jpg jeho súčasná láska =D

Gallifrey fall no more!
Editováno: 2x | Naposledy: 19. 5. 2016 / 20:35:24
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
21. 5. 2016 / 20:22:17 (před 8 roky)
off
inekafe napsal(a):

Super, je tam aj PD, ale kde mám The 100 s Marcusom (s bradou)? :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
inekafe
21. 5. 2016 / 20:51:18 (před 8 roky)
on
phoboska napsal(a):

Super, je tam aj PD, ale kde mám The 100 s Marcusom (s bradou)? :D

Vieš čo, lebo sa mi strašne chce uploadovať cez 100 pozadí. :DD A s bradou aj tak nebude, má iba jednu promo fotku a tá je na houby, nedala sa na nič rozumné použiť... Ale pozadie s ním a tou jeho kočkou máš... :P

Nyx
21. 5. 2016 / 21:11:26 (před 8 roky)
off
inekafe napsal(a):

Vieš čo, lebo sa mi strašne chce uploadovať cez 100 pozadí. :DD A s bradou aj tak nebude, má iba jednu promo fotku a tá je na houby, nedala sa na nič rozumné použiť... Ale pozadie s ním a tou jeho kočkou máš... :P

Nevravím, že máš uploadovať 100 pozadí, ale tú Stovku si mohol dať :D Čo to? Pozadie s ním mám? Už je nahodené?

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
inekafe
21. 5. 2016 / 22:18:24 (před 8 roky)
on
phoboska napsal(a):

Nevravím, že máš uploadovať 100 pozadí, ale tú Stovku si mohol dať :D Čo to? Pozadie s ním mám? Už je nahodené?

Kdeže, nahodenie je špeciálne naplánované. ;) Vyčkaj času... :D A nechcelo sa mi ho nahadzovať ako ukážku, keďže si ho chcela s bradou, také sa vytvoriť nedá, tak som nechcel dráždiť hada bosou nohou. ;DD

Nyx
21. 5. 2016 / 23:09:23 (před 8 roky)
off
inekafe napsal(a):

Kdeže, nahodenie je špeciálne naplánované. ;) Vyčkaj času... :D A nechcelo sa mi ho nahadzovať ako ukážku, keďže si ho chcela s bradou, také sa vytvoriť nedá, tak som nechcel dráždiť hada bosou nohou. ;DD

Múdro, múdro :) Škoda toho, že tam nebude mať bradu, ale keď nieto fotky, tak sa musím prispôsobiť :*

Anča4m
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
17. 6. 2016 / 22:19:41 (před 8 roky)
off

Nevím jestli to sem patří, ale nemohla bych požádat o pozadí k Penny dreadful?
Děkuji!

Chcete-li být kritikem, musíte sami nejdříve vědět, jak by to mělo být dokonalé podle vás.