Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
MichelleCZSP napsal(a):
chápu, zkusím se na to mrknout... je škoda, že několik suprových seriálů, promo fotky vůbec nemá, nebo má tak dvě tři viz. NCIS Los Angeles, ráda bych viděla fotku Callen/Sam a Kensi/Deeks, ale nemůžu najít, žádnou vyhovující (teda když mám čas hledat)
No a práve na tom to celé pohorí. :) Niekedy ani hity ako NCIS nemusia mať promo fotky jednotlivých postáv, pritom napr. Killjoys majú, a to to má zatiaľ iba dve série. :D Všetko záleží asi aj od konkrétnej stanice a nejakého toho reklamného oddelenia. Napr. seriály ABC majú skoro každý rok nové promo fotky celého castu a aj jednotlivých postáv zvlášť. Minimálne komédie a sitkomy, ale tuším som to videl aj pri drámach. :)
Chcela by som poprosiť, či by sa nedalo urobiť pozadie na Teen wolf? Keď už nám končí seriál, nech je, pre mňa, živý aspoň takto. Stiles by strašne potešil (a dark Stiles tiež :D )
Ahoj,
mohla bych poprosit o pozadí Swan/Hook :-)
abych vám ulehčila vyhledávání zde 2 návrhy pro každou stranu boku :-)
jen se omlouvám nevím přesně v jakém formátu to vložit (img odkaz to zabralo celou stranu :-O
Swan
odkaz
Hook
http://vignette3.wikia.nocookie.net/storywikmaine/images/9/9d/Promo_Hook_S3_09.png/revision/latest/scale-to-width-down/2000?cb=20140208125948
moc děkuji :-):-)
Zdravím, bylo by možné vytvořit pozadí s motivem z Gilmore girls?
Třeba z nějakého z nových plakátů k Revivalu?
K.
Ahoj, dneska jsem si obnovila změnu pozadí (to zní divně :D) a napadlo mě dát si nějaký vánoční obrázek... Jediný, o kterém vím, je "vánoční Doctor Who", ale není to to pravé ořechové... Tak jsem to chtěla jen nadhodit a poprosit, zda by se nenašel ještě nějaký vánoční (klidně zase z Doctora, vím že ten jich má víc). Díky za váš čas :)
Mne osobne tu chýbajú Anime pozadia(One Piece, Bleach, Full Metal Alchemist...) Viem, že sú tu dva pozadia Naruto, ale bolo by super tu mať nejaké aktuálnejšie obrázky (kde je naruto uz v six path sage mode a sasuke s rineganom...)
urcite to tu uz bolo, ale prave mam pozadie Prison Brake ten serial som nemal rad a tusim som ho radsej nehodnotil, ked to dava nahodne pozadia nemohlo by aspon serialy ktore maju od uzivatela povedzme aspon 70,80%? (a viem o moznosti si dat podla vyberu ale aj to je iba docasne riesenie)
EDIT:tak vdaka tomu som dal radsej 0% lebo ten serial vazne nemusim a nemienim nan pozerat ... (tak dal by som normalne mozno 20% za snahu, preto som ho nehodnotil ...)
sandokan555 napsal(a):
urcite to tu uz bolo, ale prave mam pozadie Prison Brake ten serial som nemal rad a tusim som ho radsej nehodnotil, ked to dava nahodne pozadia nemohlo by aspon serialy ktore maju od uzivatela povedzme aspon 70,80%? (a viem o moznosti si dat podla vyberu ale aj to je iba docasne riesenie)
Není náhodně, blíží se premiéra, ale já mám spíš opačný problém :D Nešlo by ho dát do nabídky, abych si ho mohla nastavit? Mám koupený balíček na změnu (což je docela paradox) a nevím, kdy vyprší.
sandokan: Prečo dočasné? Kúpiš na 3 mesiace a stačí teda obnoviť balíček potom o 3 mesiace vždy. Záležitosť asi na 5 sekúnd potvrdením tlačidla v Giftshope. :D Ja (a stovky, možno aj tisíce ďalších ľudí) tak už bežia roky rokúce. ;) Inak sa budeš musieť spokojiť vždy s defaultným, väčšinou na nejakú novinku (predtým tam bol napr. necelý rok Preacher alebo predtým Better Call Saul, teraz sa blíži premiéra PB, ako píše Gabik, takže tak), PB je teraz novinka, takže tak skoro nezmizne, nahradí ho asi až nejaká jesenná očakávaná novinka. ;)
Gabik: V Giftshope si otvor tú záložku s kúpou pozadia a tam dole máš napísané, dokedy balíček platí. :)