Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
inekafe napsal(a):
Gabik: V Giftshope si otvor tú záložku s kúpou pozadia a tam dole máš napísané, dokedy balíček platí. :)
Ahaa, děkuji ;) Každopádně jsi mě moc nepotěšil, musím čekat ještě skoro měsíc...
Gabik.029 napsal(a):
Ahaa, děkuji ;) Každopádně jsi mě moc nepotěšil, musím čekat ještě skoro měsíc...
ak ti plati balicek tak si mas vediet to pozadie zmenit
Edit: tak som si to aktivoval na 3 mesiace .. dal som si Jessicu Jones a celu mi ju prekriva reklama ....takze si mam aktivovat aj aby sa mi nezobrazovala reklama ? ...ako sorrry ale odtial potial ... to ze otravne bannery nemate nastarosti fajn ale ked uz som v uvodzovkach zaplatil za nieco tak to aj tak je na ..........ehm ...
edit2: hura ta reklama sa teraz nezobrazuje ... inak to trochu irituje ze vidim nalavo cernocha a na pravo namiesto babenky reklamu na Tondach ....
edit 3: tak omyl pri pisani prispevku je ta reklama aktivna ..tentokrat nie Tondach ale Oberbank ...
sandokan555 napsal(a):
ak ti plati balicek tak si mas vediet to pozadie zmenit
Vždyť píšu, že to pozadí není v nabídce, že si ho změnit nemůžu...
sandokan: V iných témach už Fruiko aj megawir viackrát vysvetľovali, že táto reklama platí celý chod SZ, nájdeš to vo fóre. Konkrétne citujem pre teba túto pasáž z jednej z tých tém: "... připravujeme možnost zakoupení VIP účtu, jehož součástí bude vypnutí všech forem reklamy..." (zdroj) Takže ak sa to zrealizuje, budeš mať môcť pokoj navždy. :) Ak si to nebudeš chcieť zaobstarať, tak sú dve možnosti - prežiť reklamu, ktorá ti tento server platí, alebo si zapni AdBlock, čo ti ale zase zruší iné výhody - kredity za prihlasovanie a možno aj niečo iné, neviem, neskúšal som...
šlo by udělat i pozadí Boruta ? je to moje nej postava
Ja by som prijala pozadie Fitzgeralda Thomasa Granta III...a girl can dream :D :D
A nějaký ten Mr. Robot by byl taky fajn. :-)
phoboska napsal(a):
Ja by som prijala pozadie Fitzgeralda Thomasa Granta III...a girl can dream :D :D
Já čekám na jiného Fitze :DDD
Gabik.029 napsal(a):
Já čekám na jiného Fitze :DDD
I see what you did there :D Ani ten by nebol najhorší, ale môjmu srdcu je bližší ten druhý Fitz :D
phoboska napsal(a):
I see what you did there :D Ani ten by nebol najhorší, ale môjmu srdcu je bližší ten druhý Fitz :D
Aspoň to máme hezky rozdělené ;D