Diskuzní fórum

Pozadí webu

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
18. 3. 2017 / 22:52:20 (před 7 roky)
off
inekafe napsal(a):

Gabik: V Giftshope si otvor tú záložku s kúpou pozadia a tam dole máš napísané, dokedy balíček platí. :)

Ahaa, děkuji ;) Každopádně jsi mě moc nepotěšil, musím čekat ještě skoro měsíc...

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
18. 3. 2017 / 23:15:55 (před 7 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Ahaa, děkuji ;) Každopádně jsi mě moc nepotěšil, musím čekat ještě skoro měsíc...

ak ti plati balicek tak si mas vediet to pozadie zmenit

Edit: tak som si to aktivoval na 3 mesiace .. dal som si Jessicu Jones a celu mi ju prekriva reklama ....takze si mam aktivovat aj aby sa mi nezobrazovala reklama ? ...ako sorrry ale odtial potial ... to ze otravne bannery nemate nastarosti fajn ale ked uz som v uvodzovkach zaplatil za nieco tak to aj tak je na ..........ehm ...

edit2: hura ta reklama sa teraz nezobrazuje ... inak to trochu irituje ze vidim nalavo cernocha a na pravo namiesto babenky reklamu na Tondach ....

edit 3: tak omyl pri pisani prispevku je ta reklama aktivna ..tentokrat nie Tondach ale Oberbank ...

Editováno: 5x | Naposledy: 19. 3. 2017 / 00:12:16
Gabik.029
19. 3. 2017 / 07:59:08 (před 7 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

ak ti plati balicek tak si mas vediet to pozadie zmenit

Vždyť píšu, že to pozadí není v nabídce, že si ho změnit nemůžu...

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
19. 3. 2017 / 08:49:46 (před 7 roky)
on

sandokan: V iných témach už Fruiko aj megawir viackrát vysvetľovali, že táto reklama platí celý chod SZ, nájdeš to vo fóre. Konkrétne citujem pre teba túto pasáž z jednej z tých tém: "... připravujeme možnost zakoupení VIP účtu, jehož součástí bude vypnutí všech forem reklamy..." (zdroj) Takže ak sa to zrealizuje, budeš mať môcť pokoj navždy. :) Ak si to nebudeš chcieť zaobstarať, tak sú dve možnosti - prežiť reklamu, ktorá ti tento server platí, alebo si zapni AdBlock, čo ti ale zase zruší iné výhody - kredity za prihlasovanie a možno aj niečo iné, neviem, neskúšal som...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Lukinator
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
14. 4. 2017 / 22:29:14 (před 7 roky)
off

šlo by udělat i pozadí Boruta ? je to moje nej postava

Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
14. 4. 2017 / 22:53:07 (před 7 roky)
off

Ja by som prijala pozadie Fitzgeralda Thomasa Granta III...a girl can dream :D :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
15. 4. 2017 / 09:23:22 (před 7 roky)
off

A nějaký ten Mr. Robot by byl taky fajn. :-)

Gabik.029
15. 4. 2017 / 10:41:58 (před 7 roky)
off
phoboska napsal(a):

Ja by som prijala pozadie Fitzgeralda Thomasa Granta III...a girl can dream :D :D

Já čekám na jiného Fitze :DDD

Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
15. 4. 2017 / 16:18:14 (před 7 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Já čekám na jiného Fitze :DDD

I see what you did there :D Ani ten by nebol najhorší, ale môjmu srdcu je bližší ten druhý Fitz :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Gabik.029
15. 4. 2017 / 16:21:38 (před 7 roky)
off
phoboska napsal(a):

I see what you did there :D Ani ten by nebol najhorší, ale môjmu srdcu je bližší ten druhý Fitz :D

Aspoň to máme hezky rozdělené ;D