Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Hlavně to, prosím, udržujte bezspoilerové. Někdo to pak hodí jako přednastavené...
phoboska napsal(a):
Plus Dany a Jaime tiež preč. Podľa mňa úplne zbytočné spojenie týchto dvoch. Ak Jaime, tak s Cersei, alebo Tyrionom (poprípade Brienne).
V tom se shodneme. Spojovat Jaimeho a Dany se mi taky moc nezdá. Klidně můžu zkusit dát dohromady nějaký návrh s Jonem a Night Kingem, ale nevím jestli najdu vhodný obrázek.
Hlavně to, prosím, udržujte bezspoilerové. Někdo to pak hodí jako přednastavené...
Zatím se nám to myslím docela daří.
spike napsal(a):
V tom se shodneme. Spojovat Jaimeho a Dany se mi taky moc nezdá. Klidně můžu zkusit dát dohromady nějaký návrh s Jonem a Night Kingem, ale nevím jestli najdu vhodný obrázek.
Spojenie polky tváreNight Kings a Jona, tak ako to bolo pri SARS článku je priam ideálne :) Dokonca aj Winter is here by sa tam skvelo hodilo.
spike: Mne sa páči z návrhov Jon a Dany prvé. :-)
phoboska: To, že mám rada postavu Dany a postavu Jona nemusí mať nič spoločné s tým, ako sa ich vzťah vyvinul; môže to jednoducho znamenať, že mám rada obe postavy a chcem ich obe na pozadí. :D
phoboska napsal(a):
Spojenie polky tváreNight Kings a Jona, tak ako to bolo pri SARS článku je priam ideálne :) Dokonca aj Winter is here by sa tam skvelo hodilo.
Jo to vypadá dobře, ale rozměrově by to v menším rozlišení byl problém. Tady jsem dal dohromady jeden kde je Jon a Night king v přijatelných rozměrech. Jen je otázka jestli to vypadá dobře. odkaz
Lill napsal(a):
phoboska: To, že mám rada postavu Dany a postavu Jona nemusí mať nič spoločné s tým, ako sa ich vzťah vyvinul; môže to jednoducho znamenať, že mám rada obe postavy a chcem ich obe na pozadí. :D
Jo ten první se mi taky zdá lepší.
spike napsal(a):
Jo to vypadá dobře, ale rozměrově by to v menším rozlišení byl problém. Tady jsem dal dohromady jeden kde je Jon a Night king v přijatelných rozměrech. Jen je otázka jestli to vypadá dobře. odkaz
Night king super, ale Jon je tam dosť rozmazaný, takže za mňa nie. Nevyzerá to dobre.
Lill napsal(a):
Len ono to tak vyznelo :D Ako som už spomínala aj vyššie, ona je na 4 pozadiach z piatich, myslím si, že jej už bolo dosť, treba dať šancu aj druhým :D
phoboska napsal(a):
Night king super, ale Jon je tam dosť rozmazaný, takže za mňa nie. Nevyzerá to dobre.
Ano toho jsem si také všiml. Pokusím se najít lepší obrázek s Jonem.
spike napsal(a):
Ano toho jsem si také všiml. Pokusím se najít lepší obrázek s Jonem.
Som zvedavá na ďalšie "ponuky" :D