Diskuzní fórum

Pozadí webu

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
7. 9. 2017 / 17:55:05 (před 7 roky)
off

Hlavně to, prosím, udržujte bezspoilerové. Někdo to pak hodí jako přednastavené...

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
7. 9. 2017 / 18:58:56 (před 7 roky)
off
phoboska napsal(a):

Plus Dany a Jaime tiež preč. Podľa mňa úplne zbytočné spojenie týchto dvoch. Ak Jaime, tak s Cersei, alebo Tyrionom (poprípade Brienne).

V tom se shodneme. Spojovat Jaimeho a Dany se mi taky moc nezdá. Klidně můžu zkusit dát dohromady nějaký návrh s Jonem a Night Kingem, ale nevím jestli najdu vhodný obrázek.

Hlavně to, prosím, udržujte bezspoilerové. Někdo to pak hodí jako přednastavené...

Zatím se nám to myslím docela daří.

spike
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
7. 9. 2017 / 19:06:39 (před 7 roky)
off
spike napsal(a):

V tom se shodneme. Spojovat Jaimeho a Dany se mi taky moc nezdá. Klidně můžu zkusit dát dohromady nějaký návrh s Jonem a Night Kingem, ale nevím jestli najdu vhodný obrázek.

Spojenie polky tváreNight Kings a Jona, tak ako to bolo pri SARS článku je priam ideálne :) Dokonca aj Winter is here by sa tam skvelo hodilo.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
7. 9. 2017 / 20:45:57 (před 7 roky)
off

spike: Mne sa páči z návrhov Jon a Dany prvé. :-)

phoboska: To, že mám rada postavu Dany a postavu Jona nemusí mať nič spoločné s tým, ako sa ich vzťah vyvinul; môže to jednoducho znamenať, že mám rada obe postavy a chcem ich obe na pozadí. :D

spike
7. 9. 2017 / 20:48:24 (před 7 roky)
off
phoboska napsal(a):

Spojenie polky tváreNight Kings a Jona, tak ako to bolo pri SARS článku je priam ideálne :) Dokonca aj Winter is here by sa tam skvelo hodilo.

Jo to vypadá dobře, ale rozměrově by to v menším rozlišení byl problém. Tady jsem dal dohromady jeden kde je Jon a Night king v přijatelných rozměrech. Jen je otázka jestli to vypadá dobře. odkaz

spike
spike
7. 9. 2017 / 20:53:38 (před 7 roky)
off
Lill napsal(a):

phoboska: To, že mám rada postavu Dany a postavu Jona nemusí mať nič spoločné s tým, ako sa ich vzťah vyvinul; môže to jednoducho znamenať, že mám rada obe postavy a chcem ich obe na pozadí. :D

Jo ten první se mi taky zdá lepší.

spike
Nyx
7. 9. 2017 / 21:33:27 (před 7 roky)
off
spike napsal(a):

Jo to vypadá dobře, ale rozměrově by to v menším rozlišení byl problém. Tady jsem dal dohromady jeden kde je Jon a Night king v přijatelných rozměrech. Jen je otázka jestli to vypadá dobře. odkaz

Night king super, ale Jon je tam dosť rozmazaný, takže za mňa nie. Nevyzerá to dobre.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Nyx
7. 9. 2017 / 21:38:07 (před 7 roky)
off
Lill napsal(a):

Len ono to tak vyznelo :D Ako som už spomínala aj vyššie, ona je na 4 pozadiach z piatich, myslím si, že jej už bolo dosť, treba dať šancu aj druhým :D

spike
7. 9. 2017 / 21:54:24 (před 7 roky)
off
phoboska napsal(a):

Night king super, ale Jon je tam dosť rozmazaný, takže za mňa nie. Nevyzerá to dobre.

Ano toho jsem si také všiml. Pokusím se najít lepší obrázek s Jonem.

spike
Nyx
7. 9. 2017 / 22:15:52 (před 7 roky)
off
spike napsal(a):

Ano toho jsem si také všiml. Pokusím se najít lepší obrázek s Jonem.

Som zvedavá na ďalšie "ponuky" :D