Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
andromache napsal(a):
Mńam :D. To zas budou dneska sny :D.
phoboska napsal(a):
Ano, něco v tom smyslu :D :D :D
spike napsal(a):
Tak jsem se také pokusil něco dát dohromady. Co ty na to? první a druhý
Jinak našel obrázek z Hopperem ve správné velikosti.
Jako pěkný, ale když jsem si to zkusil dát jako pozadí, tak u každého tam někomu chybí druhé oko. Udelani je něco, kde nemá obličej tak velký..
Ale můžu to zkusit ještě posunout co z toho bude.
Ideální je jak jsi tu kdysi udělal ty GoT pozadí, ty jsem si dovolil poslat na schválení, snad to konečně vyjde :)
A.R.G.U.S. napsal(a):
Jako pěkný, ale když jsem si to zkusil dát jako pozadí, tak u každého tam někomu chybí druhé oko. Udelani je něco, kde nemá obličej tak velký..
Ale můžu to zkusit ještě posunout co z toho bude.
Ideální je jak jsi tu kdysi udělal ty GoT pozadí, ty jsem si dovolil poslat na schválení, snad to konečně vyjde :)
Za ty GoT pozadí velké díky. Jinak jsem dlouho marně hledal dobrý obrázek s Eleven i s Mikem a s Hopperem a vždy byli jejich hlavy moc velké nebo ty obrázky neměli správně rozměry. Dost mě to štve, protože hledám něco kde budou vypadat hezky.
Ja by som tak veľmi chcela pozadie so Zaklínačom...prosím, prosím.
phoboska napsal(a):
Ja by som tak veľmi chcela pozadie so Zaklínačom...prosím, prosím.
jen jsem něco zkusil: Odkaz na leteckou poštu
BuBBleS napsal(a):
jen jsem něco zkusil: Odkaz na leteckou poštu
Vyzerá to super. Prijala by som ešte jedno, kde je vidieť aj spredu, nech sa pokochám ešte viac :D
phoboska napsal(a):
Vyzerá to super. Prijala by som ešte jedno, kde je vidieť aj spredu, nech sa pokochám ešte viac :D
tak druhý pokus. Další odkaz na leteckou poštu.
BuBBleS napsal(a):
tak druhý pokus. Další odkaz na leteckou poštu.
Tak to vyzerá luxusne, určite by som nebola sama, ktorá by sa takémuto pozadiu potešila.