Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
BuBBleS napsal(a):
tak druhý pokus. Další odkaz na leteckou poštu.
Tak to se hodně povedlo. Ještě přidat také pozadí na téma Stranger Things a bylo by to super.
spike napsal(a):
Tak to se hodně povedlo. Ještě přidat také pozadí na téma Stranger Things a bylo by to super.
Dal jsem zatím k sobě tyhle dva: Stranger Things 1
Jen holt netuším, kdo má na svědomí přidávání pozadí. Mám pocit, že se dlouho žádná nová nepřidávala. Ten výběr je tam takový omezený :)
BuBBleS napsal(a):
Dal jsem zatím k sobě tyhle dva: Stranger Things 1
Jen holt netuším, kdo má na svědomí přidávání pozadí. Mám pocit, že se dlouho žádná nová nepřidávala. Ten výběr je tam takový omezený :)
Moc pěkné. Robin a Steve jsou super. Ještě by to chtělo jedno s Eleven a Mikem. :)
spike napsal(a):
Moc pěkné. Robin a Steve jsou super. Ještě by to chtělo jedno s Eleven a Mikem. :)
Ja by som prijala Dustina a Stevea :)
phoboska napsal(a):
Ja by som prijala Dustina a Stevea :)
Jo, jo, jo, jo, jooo! :))
BuBBleSovi poklona, ta pozadí jsou vážně moc hezká ;)
Pozadí se už nebudou přidávat, v chystané nové verzi SZ se s nimi nepočítá, takže by ty nové byly jen na chvíli. Proto je zbytečné je vytvářet...
Nova verzia bez pozadia? :(
A.R.G.U.S. napsal(a):
Pozadí se už nebudou přidávat, v chystané nové verzi SZ se s nimi nepočítá, takže by ty nové byly jen na chvíli. Proto je zbytečné je vytvářet...
Ta nová verze se mi přestává líbit víc a víc jako.. Naprosto oči trhající barevný layout (já vám dám moderní a svěží.. Když z toho oslepnu, tak mi to bude platný jak mrtvému tatranka), problémy s titulkama a teď ještě žádné pozadí na vlastní žádost? Ach jo.
phoboska napsal(a):
Nova verzia bez pozadia? :(
Ano, taky mě ta informace dost slušně naštvala...